CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Copiii învață și altfel

Un experiment deschide calea schimbării unui sistem de educație aflat în criză la nivel mondial. Copiii pot învăța singuri, fără supraveghere, absolut orice. Copiii învață și altfel!

Specialistul în educatie, Sugata Mitra arată una dintre cele mai mari probleme ale sistemului de educație – profesorii buni și școlile de top nu există acolo unde este cea mai mare nevoie de ele. Arată faptul că sistemul de educație trebuie reformat și adaptat timpurilor actuale. Să nu ne mai bazăm pe sistemul vechi, ce presupune acumulare de informații, ci să regândim totul de la bază, bazându-ne pe gândirea divergentă și creativitate. Este greu? Este ușor? Știm cu siguranță că este necesar, este singurul nostru drum. 

Într-o serie de experimente ”real-life” din New Delhi până în Africa de Sud și Italia, a oferit copiilor, la liber, acces la Internet și a obținut rezultatele care pot revoluționa felul în care ne gândim la școală și educație.

Aflați mai multe detalii – aici.

Copiii învață și altfel!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Te invităm pe www.SuccessAcademy.ro pentru a găsi detalii despre programele noastre de dezvoltare personală și leadership create special pentru copii și adolescenți.

Formăm noi grupe Success Academy. Te poți înscrie acum la un DEMO gratuit împreună cu copilul tău. Vino să vezi cum lucrăm și cum transformăm ”imposibilul” în posibil.

Pentru că facem ce școala nu face. Pentru a fi in contact permanent cu noi și articolele noastre, dă un like paginii Success Academy de pe Facebook.

prezentare companie scoala leadership antreprenoriat dezvoltare personala adolescenti
Comments are closed.
Program

  • Luni9.00 - 18.00
  • Marți9.00 - 18.00
  • Miercuri9.00 - 18.00
  • Joi9.00 - 18.00
  • Vineri9.00 - 18.00
  • Sămbătă9.00 - 18.00
  • Duminică9.00 - 18.00
Traineri

Ovidiu Atanasiu

Consultant Learning Design

Amada Bălțățeanu

Consultant Leadership Training

Mirela Ursu

Consultant English Training