CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum să atragi atenția asupra ta. Partea 2

Cum atragi atenția? Prima impresie.

Vrei să iesi din mulțime? Vrei ca cei cu care interacționezi să te țină minte și după ce v-ați luat „la revedere”? Bun venit la Success Academy, locul unde nu descoperi doar care sunt punctele tale forte, ci și cum trebuie să te comporți pentru a le pune în evidență.

Trăim într-o lume dinamică, în care este din ce în ce mai greu să te faci remarcat. Din acest motiv, Success Academy ți-a pregătit două sesiuni de curs dedicate modului corect de a deveni vizibil și de a fi memorabil. Acestea sunt incluse în cursurile de dezvoltare personală pentru copii și adolesceți, ținute de traineri cu experiență în domeniu.

Dacă prima parte a acestui curs îți prezintă trucuri și strategii care te ajută să faci o bună primă impresie, cea de-a doua sesiune se concentrează pe modalitatea de a te face observat oriunde te afli. Sfaturile primite aici te vor ajuta să ieși din anonimat și să te faci remarcat cu ușurință.

Atenție! Nu vrei să fii vulgar, zgomotos sau penibil. Poți să atragi atenția fiind tu însuți, respectând regulile de bună purtare și de politețe. După cum o să-ți dai seama, este posibil să îi faci pe cei din jur atenți la tine fără să renunți la un comportament decent, care arată că ești o persoană valoroasă și sigură pe sine.

Ține cont de următoarele sfaturi!

Observă, complimentează

Fii atent la cei din jur! Cu toții facem gesturi mărunte care trec neobservate. Cea mai bună metodă de a face o bună impresie este de a îi observa pe cei din jur. În cazul în care vezi că cineva face o faptă bună, nu ezita să le apreciezi gestul prin cuvinte.

Oamenii adoră să primească un compliment. Chiar dacă nu vor ști cum să reacționeze la gestul tău, te asigurăm că nu îl vor uita. Indiferent că e vorba despre un detaliu legat de înfățișarea lor, de o poveste din trecutul lor pe care o apreciezi ori ai observat că au facut ceva deosebit, spune-le! Te vor ține minte mai ușor și vor dori să te vadă din nou.

Fii autentic

Atunci când te cunoști, îți este ușor să fii tu însuți și nu îți este teamă să fii vulnerabil. Nimic nu este mai atractiv decât încrederea de sine autentică, așa că nu te teme să arăți cine esti cu adevărat. Vei fi plăcut surprins de cât de ușor îți va fi să îți faci prieteni.

Contribuie la discuție/situație

Pentru a îndeplini acest aspect, trebuie să practici abilitatea de a-i asculta activ pe cei din jur. După ce vei învăța această tehnică în cadrul cursurilor Success Academy, îți va fi ușor să distingi între ce spun oamenii și ceea ce își doresc cu adevărat să transmită. Astfel, vei ști exact ce să răspunzi pentru a aduce o contribuție valoroasă conversației.

Nu te ascunde

Nu în ultimul rând, este important să fii prezent la diverse evenimente care te vor ajuta să ieși din zona ta de confort. Cu siguranță la început va fi mai greu și vei avea emoții. Însă, cu timpul, te vei obișnui și vei înțelege că aceasta este singura cale de a cunoaște oameni noi și, mai ales, de a-i cunoaște pe cei potriviți.

Începe prin a te înscrie la cursurile de dezvoltare personală de la Success Academy, locul care îți va schimba viața oferindu-ți informații pe care le vei putea folosi oricând, indiferent de traseul personal sau profesional ales!

Ca să atragi atenția, este esențial să știi să te pui în valoare încă din prima. Doar astfel, oamenii cu care interacționezi își vor dori să colaboreze în continuare cu tine. De aceea suntem noi aici. Indiferent că este vorba de o fată sau de un băiat pe care vrei să o/îl impresionezi, de un mediu nou de muncă sau de studii, cursurile de dezvoltare personală te vor învăța cum să îți pui în evidență atuurile, aspect care te va face să devii irezistibil.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.