CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Curs creativitate. Cum folosești creativitatea în ceea ce faci.

Noul nou

Succesul unui antreprenor constă într-o idee originală, care îl ajută să se distingă de toate celelalte figuri din domeniul său. La Success Academy, singura școală din România creată în concordanță cu cerințele mediului business, punem accent pe dezvoltarea skill-urilor de leadership și antreprenoriat, motiv pentru care acordăm foarte multă importantă acestui curs de creativitate.

Dacă te gândești la marile personalități ale lumi, de la Steve Jobs la Jeff Bezos sau Ariana Huffington, îți dai seama că toate aceste persoane au avut ceva în comun. Dincolo de puterea de muncă, încrederea de sine și alte skill-uri personale, cu toții au știut să își lase imaginația să „zboare”.

Cu ajutorul unui curs de creativitate Success Academy, vei reuși să gândești dincolo de limite și să identifici ce te face cu adevărat special. Doar astfel vei putea să îți folosești creativitatea pentru a construi viitorul pe care ți-l dorești.

Alături de trainerii cu experiență de la Success Academy, vei participa la diferite jocuri și experimente de grup cu ajutorul cărora îți vei găsi vocea interioară și vei putea să dai frâu liber ideilor unice pe care le ai.

Descoperă, în cele ce urmează, doar câteva dintre trucurile pe care vei învăța să le pui în practică în cadrul unui curs de creativitate.

CE SĂ PUI ÎN PRACTICĂ

Pune-ți întrebări

Persoanele creative nu iau nimic „de-a gata”, ele analizează constant diferite pattern-uri și încearcă să descopere noi metode de a le simplifica și inova. Cu cât deprinzi obiceiul de a chestiona realitatea din jurul tău, cu atât îți va fi mai ușor să devii mai înțelept și mai încrezător în deciziile pe care le iei.

Nu te da bătut

Există o trăsătură de personalitate care poate fi observată la toți oamenii creativi: aceștia nu se lasă înfrânți de obstacolele pe care le întâlnesc în drumul lor. Personalități de succes, precum Mozart sau Darwin, au fost perseverenți și au reușit să schimbe lumea prin munca lor inovatoare.

Alege-ți un mentor

Deși este adevarat că, pentru a fi creativ, trebuie să fii unic, acest aspect nu exclude existența unui mentori în viața ta. Nu ai nevoie de un mentor pentru a-l copia, ci pentru a învăța de la acesta care sunt tehnicile care funcționează în domeniul tău, dar și care sunt greșelile pe care trebuie să le eviți.

 

Nu te teme de necunoscut

Pentru a reuși să folosești creativitatea în tot ceea ce faci, este nevoie de puțin curaj. În engleză, am spune “a leap of faith”, o sintagmă care poate fi tradusă drept „un act de credință”. Din când în când, este bine (și chiar recomandat) să ieși din zona de confort pe care ți-ai construit-o și să încerci ceva nou. Doar în felul acesta îți vei crește încrederea de sine și vei dobândi curajul necesar pentru a fi creativ.

 

Joacă-te

În cadrul unui curs creativitate, vei descoperi cât de important este să nu renunți la joacă. Se spune că oamenii inteligenți se disting prin umor, dar și prin capacitatea de a se juca, motiv pentru care este important să nu te iei prea în serios tot timpul.

Fii dispus să încerci lucruri noi, să participi la jocuri și vei vedea cum creativitatea ta va atinge noi culmi. Doar astfel vei descoperi cum să îți rezolvi problemele într-o manieră creativă, în care imaginația și jocul au un rol esențial.

Participarea la un curs de creativitate de la Success Academy îți va demonstra că potențialul tău nu cunoaște limite atunci când îți dai frâu liber imaginației!

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.