CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum gândesc fetele. Emoție.

Fete versus Băieți

Există teme delicate, despre care cu siguranță ai vrea să știi mai multe, însă nu știi cum să formulezi întrebările pentru a primi răspunsurile pe care le cauți.

Success Academy este, printre altele, școala care îți explică diferite lucruri pe care nu le înveți la cursurile unei școli tradiționale – nu întâmplător, motto-ul nostru este „Facem ceea ce școala nu face”. Mai ales în anii adolescenței, una dintre cele mai pregnante întrebări din mintea tinerilor adulți se referă la diferența dintre băieți și fete.

Din acest motiv, Success Academy ți-a pregătit două sesiuni de curs distincte, unul dintre acestea fiind Cum gândesc fetele. Emoție”, iar celălalt, Cum gândesc băieții. Cucerire”. Este adevarat că fetele și băieții gândesc diferit? Se poate ca fetele să perceapă realitatea prin prisma emoțiilor, iar băieții să pună accent pe cucerire?

Răspunsurile la aceste întrebări și multe altele le vei descoperi în cadrul cursurilor de dezvoltare personală de la Success Academy.

Mai mult decât atât, nu îți vom oferi doar răspunsuri, ci te vom învăța cum trebuie să procedezi pentru a implementa aceste informații în strategia ta de comunicare.

Cele doua sesiuni de curs dedicate modului în care gândesc băieții și fetele nu își propun să perpetueze stereotipurile legate de fiecare gen.

Din contră, odată ce vei înțelege care sunt diferențele fundamentale dintre cele două sexe, îți va fi extrem de ușor să renunți la mentalități de genul „Băieții nu plâng”, „Fetele sunt mai slabe din punct de vedere fizic decât băieții” și multe altele.

În schimb, vom aborda această discuție din punct de vedere științific, cu elemente care pot fi aplicate în viața de zi cu zi. De exemplu, există studii care demonstrează că fetele și băieții au sisteme de percepții distincte, respectiv, că văd și aud diferit.

DIFERENȚE

Băieții și fetele văd diferit

Astfel, cercetarile științifice demonstrează că fetele percep o paletă mai largă de culori. În timp ce băieții sunt mai sensibili la diferențele de luminozitate, fetelor le este mai ușor să distingă între nuanțele subtile de culoare.

Explicația constă în faptul că retina umană nu este formată doar din celule nervoase, ci și din fotoreceptorii conuri și bastonașe.

În timp ce fetele au mai mulți fotoreceptori conuri (responsabili cu perceperea culorilor și a umbrelor), băieții au mai mulți fotoreceptori bastonașe (care îi ajută să înțeleagă viteza și distanța dintre obiecte).

Băieții și fetele aud diferit

Diferențele dintre fete și băieți nu se opresc aici. A fost demonstrat faptul că fetelor le este mai ușor să perceapă sunetele joase ca volum, având nevoie de mai multă liniște atunci când se concentrează. Pe de alta parte, creierul băieților procesează mai rapid sunetele cu volum înalt. Spre deosebire de băieți, care folosesc o singură emisferă cerebrală pentru percepția sunetului, fetele le folosesc pe amândouă, ceea ce înseamnă că sunt mai sensibile la tonalitatea vocii.

Acestea sunt doar câteva exemple de diferențe dintre fete și băieți pe care le vom parcurge în cadrul sesiunii de curs dedicate modului în care gândesc fetele vs. cum gândesc băieții. Dacă vrei să te cunoști mai bine pe tine, dar și pe cei din jur, înscrie-te la Success Academy, unde dezvoltarea personală este garantată!

PUTERE DE CONCENTRARE

OBIECTIVE

GESTIONARE EMOȚII

ETAPE DEZVOLTARE

ABORDARE HOLISTICĂ

La încheierea cursului de studiu Success Academy, vei avea mai multă încredere de sine, îți vei îmbunătăți inteligența interpersonală și vei comunica mai eficient cu cei din jur. Indiferent dacă ești băiat sau fată, cele două cursuri menționate anterior te vor ajuta să îți dezvolți inteligența intrapersonală (care se referă la autocunoaștere) și să interacționezi cu ușurință cu cei din jur.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.