CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum comunici prin limbaje noi? Memeology

Meme-uri în viața de zi cu zi

Este greu să găsești definiția perfectă a unui om inteligent, una care să nu lase loc de interpretări. Cu toate acestea, se pare că există câteva caracteristici specifice celor care reușesc să „iasă din mulțime”: au umor, sunt adaptabili și au disponibilitatea de a se juca.

Participarea la cursurile de dezvoltare Success Academy te va ajuta să îți cultivi aceste calități, precum și multe altele, astfel încât să devii cea mai bună versiune a ta. Una dintre temele pe care le vom aborda împreună ține de memeology, un domeniu nou cu care ești deja familiarizat fără să-ți dai seama.

Cu siguranță folosești meme-uri în viața de zi cu zi, în chat-uri și nu ai nevoie de un ghid care să te învețe cum să le utilizezi.

Cu toate acestea, un curs de memeology îți va deschide ochii asupra importanței acestora, te va învăța cum să comunici prin limbaje noi și cum să le implementezi corect în cadrul unei strategii de Social Media Marketing.

Cultura Internetului merge mână în mână cu ideea de memeology, după cum vei afla în cadrul acestui curs. În ziua de astăzi, totul se întâmplă pe Internet, locul în care vrei să te faci remarcat dacă pui la cale pornirea unei afaceri sau promovarea unui brand. Astfel, dacă vrei să fii fluent în limbajul digital, trebuie să înțelegi care este înțelesul din spatele meme-urilor.

Iată doar câteva idei principale pe care le vom aborda în cadrul cursului de memeology, însoțite, desigur, de exemple practice și exerciții pe măsură!

 

Meme-urile reflectă capacitatea de concentrare redusă

Meme-urile au o durată de viață scăzută

Uneori, sunt lipsite de sens…

… alteori, pot fi nespus de puternice!

Să le luăm pe rand!

Îți cunoști valoarea

Meme-urile reflectă capacitatea de concentrare redusă.Internetul îți oferă acces rapid și instantaneu la diferite tipuri de conținut. Dintr-un click într-altul, ajungi într-o nouă pagină web, plină de informații, de persoane, de conversații s.a.m.d. Astfel, nu este de mirare că atenția persoanelor care au crescut cu acces la device-uri durează foarte puțin.

Cultura meme-urilor reflectă tocmai această schimbare socială, care a dat naștere unei noi generații. Indiferent că alegi să spui „generația Z” sau „nativii digitali”, trebuie să accepți că aceștia au un limbaj comun: meme-urile. Simple, scurte, la obiect, acestea sunt perfecte pentru a fi citite în câteva secunde și pentru a-ți stârni un zâmbet înainte de a da scroll mai departe.

Meme-urile au o durată de viață scăzută

Există meme-uri care devin virale instantaneu, au sute de mii de distribuiri într-o singură zi și apoi se întorc, inevitabil, în obscuritate. Acest traseu este foarte bine înțeles și explicat într-un curs de memeology.

Uneori sunt lipsite de sens…

Dacă ai impresia că un curs de memeologie te va învăța cum să creezi meme-ul perfect, te înșeli. Desigur, există câteva tipare pe care le poți urma pentru a ajunge la un anumit grup țintă și pentru a-ți atinge obiectivele. Însă dacă vrei să creezi un meme nou și viral, nu există o rețetă a succesului – mai ales că majoritatea meme-urile nu au foarte mult sens, amintind de arta abstractă, de dadaism sau de literatura absurdului.

Alteori, pot fi nespus de puternice!

Acestea fiind zise, trebuie să fii conștient că un meme poate schimba lumea. Cel mai clar exemplu este meme-ul Karen (cel cu ”Can I call your manager Haircut”), din cauza căruia, în ultimul an, nici un nou-născut din America nu a mai fost botezat Karen. De asemenea, a fost inventat și un nou job, ”Call-A-Karen”, inspirat de acest meme.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.