CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum să atragi atenția asupra ta. Partea 1

Cum atragi atenția? Prima impresie.

Cine nu își dorește să se facă remarcat oriunde merge? În cadrul școlii Success Academy, ți-am pregătit două sesiuni de curs dedicate acestui aspect. Prima sesiune este dedicată momentului în care faci cunoștință cu o persoană. Astfel, dacă vrei să afli cum să lași o impresie plăcută din prima, ai ajuns unde trebuie!

Probabil că te-ai mai întâlnit deja cu această formulă care, în română, ar putea fi tradusă drept „Prima impresie nu primește a doua șansa”. Înțelesul este destul de clar, nu ai decât o singură ocazie pentru a face o primă bună impresie, însă care este motivul din spatele acestei zicale?

Trebuie să știi că diferite cercetări în domeniu au demonstrat că nu ne ia mai mult de 7 secunde pentru a ne forma o primă impresie despre cineva. Deși pare extrem de scurt, acest timp este suficient pentru a analiza persoana din față și a hotări dacă vrei să o cunoști mai bine sau nu.

Însă nu trebuie să te intimideze acest aspect. Participand la cursurile de dezvoltare de la Success Academy, vei descoperi cum trebuie să procedezi pentru a te asigura că lași o primă impresie de nota 10, care îi va face pe cei cu care interacționezi să iși dorească să te vadă din nou.

“You don’t get a second chance to make a first impression”

Ține cont de următoarele sfaturi!

Pregateste-te din timp

Înainte de prima întâlnire, rezervă-ți timp pentru a te documenta despre persoana cu care vei interacționa. Acest aspect este esențial mai ales în momentul în care te pregătești pentru un interviu. Demonstrează că știi câte ceva despre istoricul companiei și vei face o impresie foarte bună!

Fii punctual

Dintre aspectele care pot face o impresie neplacută, lipsa de punctualitate este în topul listei. Reține că este de preferat să ajungi mai devreme decât să întârzii și să îi faci pe ceilalți să te aștepte.

Fii atent la detalii

Trebuie să accepți faptul că prima impresie este, inevitabil, superficială. Pentru a depăși acest moment, este important să acorzi atenție micilor detalii: fii curat, îmbracă-te corespunzător, zâmbește și nu te feri de contactul vizual.

Fii autentic

Nu te preface a fi „altceva” decât ceea ce ești. Încrederea în sine este trăsătura persoanelor care nu se tem să fie ele însele. Așadar, fii politicos, atent și manierat, însă, mai presus de orice, fii tu însuți! Doar astfel vei reuși să faci o bună primă impresie cu fiecare ocazie!

Practica ascultarea activa

Unul dintre cele mai valoroase skill-uri pe care le vei învăța la Success Academy este reprezentat de ceea ce se numește active listening. Cei cu care vei interacționa îți vor povesti câte ceva despre ei și îți vor da indicii despre așteptările pe care le au de la tine. Ascultă-i nu cu scopul de a le răspunde, ci de a-i înțelege, și cu siguranță te vei face plăcut.

Fii pozitiv

Oamenii pozitivi, care zâmbesc, se fac plăcuți mai ușor și sunt mai memorabili. Astfel, dacă vrei să impresionezi pe cineva din prima sau să atragi atenția asupra ta, întâmpină situația cu o atitudine pozitivă.

Cum să faci o impresie bună din prima?

Din fericire, există multe strategii care te pot ajuta să impresionezi pe cineva încă de la prima întâlnire, iar trainerii Success Academy sunt aici să te învețe tot ce trebuie să știi despre acestea. În cadrul cursurilor de dezvoltare personală vei descoperi trucuri și metode de a atrage atenția chiar de la prima întâlnire și de a face o bună prima impresie.

Tehnicile descoperite aici îți vor fi utile toată viața, având în vedere că ele pot fi puse în practică atunci când ai un examen oral, când mergi la o întâlnire, când ai un interviu sau, pur și simplu, când cunoști oameni noi.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.