CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum să fii persuasiv(ă) în social media

Imagine în Social Media

Indiferent de cariera spre care te vei îndrepta, vei avea de-a face cu mediul online. Este importat să înveți cum să fii persuasiv în lumea digitală și, mai ales, în social media.

Pentru că la Success Academy „facem ceea ce școala nu face”, vom avea grijă să înveți cele mai eficiente trucuri, cele mai bune strategii și cele mai productive metode de a fi persuasiv într-un curs social media, atât prin imagine, cât și prin text.

Success Academy are un stil de predare inovativ, bazat pe învățarea experimentală, cu ajutorul căreia vei descoperi idei, informații și strategii care vor contribui la dezvoltarea ta personală. În cadrul cursurilor, vei participa la experimente, teste și jocuri cu scop educativ.

Ce înseamnă să fii persuasiv?

Există mai multe tipuri de persuasiune, despre care vei învăța în cadrul cursurilor de dezvoltare personală de la Success Academy. Să fii persuasiv înseamnă să îi convingi pe cei din jurul tău de anumite idei cu ușurință, dar apelând la argumente logice.

Atenție! A fi manipulator nu este același lucru cu a fi persuasiv.

Manipularea are loc atunci când forțezi pe cineva să facă ceva ce nu își dorește. Pe de altă parte, persuasiunea este o tehnică de a-i încuraja pe cei din jur să adopte o atitudine sau să recurgă la anumite acțiuni care vor fi benefice pentru ei pe termen lung.

TIPURI DE PERSUASIUNE

Exista doua tipuri principale, despre care vei afla mai multe in cadrul cursurilor de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti de la Success Academy.

Prin apel la logică

Acest tip de persuasiune utilizează argumente logice, dovezi științifice și date exacte. Este foarte util în cazul persoanelor cu o gândire critică dezvoltată.

Prin apel la emoții

Majoritatea persoanelor au gândire de tip intuitiv și se bazează mai mult pe sentimente decât pe logică, motiv pentru care persuasiunea de acest tip este extrem de eficientă.

RECIPROCITATE

În general, le răspundem oamenilor „cu aceeași monedă”. Astfel, în cadrul unui curs social media, vei descoperi că, dacă le oferi persoanelor cu care interacționezi ceva unic sau folositor, aceștia vor simți nevoia să te răsplătească.

RARITATE

Una dintre cele mai eficiente strategii de a atrage atenția în mediul online este de a preciza că este vorba despre un produs sau o ocazie unică, exclusivă sau în ediție limitată.

AUTORITATE

Liderii se impun prin experiență și cunoștințele pe care le dețin, motiv pentru care par mai de încredere. În social media, influencerii joacă acest rol, iar părerea și recomandările lor sunt ascultate de comunitatea lor de followeri.

CONTINUITATE

Este important să dovedești că ești o persoană de cuvânt.

De aceea, de fiecare dată când promiți ceva, trebuie să îți respecți promisiunea.

AUTENTICITATE

În social media, ca și in viață, este important să te cunoști pe tine însuți și să nu te prefaci că ești altcineva. Doar astfel vei reuși să câștigi încrederea celor cu care interacționezi.

Pentru a descoperi mai multe tehnici de persuasiune eficiente, înscrie-te la un curs social media Success Academy, singura școală din România construită după cerințele mediului business.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.