CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum îți dezvolti umorul

Construcția de contraste

Umorul este esențial nu doar pentru o atitudine pozitivă, ci și pentru buna funcționare a organismului tău! Cursurile Success Academy te vor ajuta să îți dezvolți simțul umorului și să devii mai încrezător!

Saul Steinberg (un grafician american de origine română) a spus cândva: „A încerca să definești umorul – iată o definiție a umorului!” Cu alte cuvinte, în cadrul cursurilor de dezvoltare personală dedicate umorului, nu vei avea parte de definiții și teorii ale umorului. Mai degrabă, vom încerca să stabilim împreună câteva coordonate esențiale pentru această trăsătură de personalitate, care nu ar trebui să lipsească din viața noastră.

Cursul dedicat umorului te va ajuta să conștientizezi importanța utilizării umorului în toate aspectele din viața ta și îți va oferi o perspectivă de ansamblu asupra modalităților prin care poți să îți dezvolti și să îți îmbunătățești simțul umorului.

În urma anului de studiu Success Academy, vei dobândi cunoștințe de care ai nevoie pentru a deveni o persoană mai încrezătoare, care știe ce își doreste și cum trebuie să procedeze pentru a obține exact ce vrea. Iată câteva beneficii de care vei avea parte în cadrul cursului despre umor!

BENEFICII

Vei crea relații mai solide

În orice relație, fie că este personală sau profesională, câteva zâmbete pot detensiona atmosfera și pot crea un ambient plăcut. De altfel, există nenumărate beneficii de care se bucură cei care introduc umorul în viața lor. Le este mai ușor să învețe skilluri noi, depășesc cu ușurință momentele dificile și au un grad crescut de reziliență.

Vei fi mai convingător

Cei care fac glume în timp ce susțin un discurs au mai multe șanse de a câștiga încrederea audienției și de a transmite mai departe mesajul intenționat.

Alături de noi, vei învăța cum să privești partea plină a paharului și cum să introduci umorul în viața ta de zi cu zi.

Vei învăța mai bine

Totodată, s-a observat că învățarea și memorarea sunt facilitate atunci când aceste procese sunt însoțite de râs, un proces care stimulează ambele emisfere ale creierului uman. Când vei reuși să îți dezvolți umorul, îți vei da seama că ai mai mult randament personal, profesional și social.

Vei fi mai sănătos

Terapia prin râs nu este benefică doar pentru starea ta mentală, ci și pentru cea fizică. Se spune că un minut de râs este echivalent cu 10 minute de alergat sau cu 30 de minute de exerciții pentru relaxare. De asemenea, există studii care dovedesc că râsul întărește sistemul imunitar, alimentează creierul cu oxigen și îmbunătățește funcția plămânilor.

RÂSUL ESTE TERAPEUTIC

ÎȚI REDUCI NIVELUL DE STRES

GĂSEȘTI SOLUȚII

 Orice antreprenor de succes știe că există momente dificile în orice traseu profesional, motiv pentru care umorul este un mecanism de apărare extrem de eficient. De exemplu, atunci când susții un examen important, vei găsi sursa ta de putere în câteva glume împărtășite cu cei din jur.