CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Adolescenti Start / ONLINE

TEEN START

Dacă ești în căutarea unor cursuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, te afli unde trebuie! Success Academy este singura școala din România care ține cont de cerințele mediului business și pregătește viitorii adulți pentru cariera pe care și-o doresc.

Aici, te poți înscrie la cursurile online sau la cele predate în sală. Grupele noastre sunt împărțite atât în funcție de vârstă, cât și de nivelul de engleză al cursanților. Categoria de cursuri online pentru adolescenți este adresată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani.

Aceștia vor fi repartizați în funcție de nivelul lor de limba engleză, după cum urmează: engleză începător / engleză mediu / engleză avansat.

Categorie vârstă: 15-18 ani

Structură curs: Anul școlar Success Academy ține cont de vacanțele și zilele libere oficiale. Un an de studiu durează 34 de săptămâni. În programul de cursuri online pentru adolescenți – nivel de engleză începător, sunt incluse următoarele 2 sesiuni săptămânale:

  1. o sesiune de Leadership (2 ore);
  2. o sesiune English Thinking Training pentru nivelul de engleză începător (2 ore).

Nivel limba engleză: începător 

Untitled-design-23-534x469
Untitled design (38)

În cadrul acestor sesiuni, te vei cunoaște mai bine pe tine și pe cei din jur și vei învăța skill-uri care te vor îndrepta spre meseria pe care îți dorești să o obții.

Înscrierea la cursuri online pentru adolescenți cu nivel de engleză începător reprezintă primul pas spre o carieră de succes.

Avem o experiență de peste 20 de ani în training, timp în care am obținut rezultate care dovedesc că oferim tot ceea ce promitem. În cazul în care vrei să ne cunoști mai bine sau să ne adresezi o întrebare, nu ezita să ne contactezi! Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare legată de programul Success Academy!

SESIUNE DEMO

Scopul unui demo session este să ne cunoști mai bine, atât ca traineri, cât și ca oameni. În timp ce copiii participă la o sesiune de cursuri demonstrativă, părinții poartă o discuție deschisă despre Academie cu unul dintre traineri.

CARE SUNT PĂRERILE DESPRE SUCCESS ACADEMY?

Programul a fost foarte interesant pentru copii, util în activitatea lor zilnică. I-a ajutat să aibă încredere în ei, să conștientizeze ce fac bine și ce ar mai putea îmbunătați. Vă mulțumesc!” | Florina, mama Călin Ioan – 13 ani

”Am început școala cu un copil retras și introvertit și dupa parcurgerea programului a devenit deschis, comunicativ și maturizat în bine.” | Laurențiu, tata Amalia – 14 ani

Program

  • Luni9.00 - 18.00
  • Marți9.00 - 18.00
  • Miercuri9.00 - 18.00
  • Joi9.00 - 18.00
  • Vineri9.00 - 18.00
  • Sămbătă9.00 - 18.00
  • Duminică9.00 - 18.00
Traineri

Ovidiu Atanasiu

Consultant Learning Design

Amada Bălțățeanu

Consultant Leadership Training

Mirela Ursu

Consultant English Training