CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 
Adolescenti

CURSURI ONLINE PENTRU ADOLESCENȚI

În ceea ce privește adolescenții, știm că ei au nevoie de atenție chiar și atunci când susțin opusul – motiv pentru care Success Academy pune la dispoziție cursuri de dezvoltare personală ținute de traineri cu experiență în educație, care îi vor ajuta pe tinerii adulți să afle cine sunt, ce vor de la viață și cum să obțină ceea ce își doresc.

Te invităm la Success Academy, singura școală din Romania care îi pregătește pe tineri pentru o carieră în mediul business. Ținem cursuri de dezvoltare personală online pentru grupe adolescenți (15-18 ani).

Dacă alegi să te înscrii la cursuri online pentru adolescenți, vei parcurge un an de studiu alături de trainerii de la Success Academy și te vei bucura de lecții unice, pe teme actuale. Totodată, vei avea parte de consiliere profesională și vei înțelege cum trebuie să procedezi pentru a obține o carieră care să îți ofere acces la independența mult dorită.

De asemenea, considerăm că este important să înveți să gândești și să te exprimi în limba engleză. Dacă la școală înveți vocabularul de bază și timpurile verbelor, la Success Academy înveți cum să porți o conversație coerentă într-o limbă străină. Unul dintre criteriile pe baza căruia creăm grupurile de studiu se referă la nivelul de engleză al cursanților, așa că poți fi sigur că și tu îți vei găsi locul printre noi.

Categorie vârstă: 15-18 ani

Mărime grupă: maxim 15 cursanți

Disponibilitate: tot anul, în funcție de grupele de studiu formate în urma participării la sesiunile DEMO. 

Structură curs: 30 de săptămâni, sedințe săptămânale de câte 4 ore și respectă structura anului școlar clasic în ceea ce privește programul de vacanțe și de sărbători legale.

Nivel limba engleză: începător / intermediar / avansat

Untitled-design-23-534x469
Untitled-design-215x215

OVIDIU ATANASIU

TRAINER ȘI CO-FONDATOR

 SUCCESS ACADEMY

Ce fel de skill-uri se obțin prin participarea la cursuri online pentru adolescenți?

Success Academy are un concept unic de predare. Înțelegem că dezvoltarea  tinerilor este un proces individual și de durată. Suntem o școală pragmatică, cu peste 20 de experiență în training. Astfel, ai garanția că înscrierea la un an de cursuri online pentru adolescenți se va solda cu următoarele beneficii:

 1. Autocunoaștere și dezvoltare personală;
 2. Stil de viață echilibrat;
 3. Comunicare, inteligență emotională și intrapersonală;
 4. Gândire critică și analitică.

SESIUNE DEMO

Scopul unui demo session este să ne cunoști mai bine, atât ca traineri, cât și ca oameni. În timp ce tinerii participă la o sesiune de cursuri demonstrativă, părinții poartă o discuție deschisă despre Academie cu unul dintre traineri.

CARE SUNT PĂRERILE DESPRE SUCCESS ACADEMY?

”Success Academy a reprezentat pentru Miruna o experiență formatoare și o deschidere de perspective pentru viață. Programul și-a atins scopul propus și anume de a descoperi și stimula abilități și de a creiona o posibilă direcție pentru viitor. Echipa de traineri a reușit să dezvolte trăsături de caracter mai puțin vizibile la Miruna: încredere, dorința de afirmare.” | Mădălina, mama Miruna – 15 ani
”Traineri dedicați, bine pregătiți profesional, aplecați către nevoile adolescenților și cu maximă implicare. Program bine structurat pe capitole ce ating diverse sfere ale vieții personale și profesionale” | Elena, mama Ana – Maria – 17 ani
Program

 • Luni9.00 - 18.00
 • Marți9.00 - 18.00
 • Miercuri9.00 - 18.00
 • Joi9.00 - 18.00
 • Vineri9.00 - 18.00
 • Sămbătă9.00 - 18.00
 • Duminică9.00 - 18.00
Traineri

Ovidiu Atanasiu

Consultant Learning Design

Amada Bălțățeanu

Consultant Leadership Training

Mirela Ursu

Consultant English Training

Comentarii recente

  Categorii:

  Program:

  • Program cu publiculrrrrrrrrrrrrrrr
  • Luni - Vineri9.00 - 18.00
  • pppppppppppppppppp9.00 - 18.00
  • Program Training9.00 - 18.00
  • Friday9.00 - 18.00