CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

One 2 One Sessions

Tinerii sunt diferiți și învață diferit. Învață din fiecare experiență. Învață din toate interacțiunile pe care le au. Învață în grup. Învață din fiecare moment în care se descoperă.

Încă de la început, de mai mult de 8 ani în spate, dar mai ales pe parcursul ultimilor ani, părinții ne-au pus diverse întrebări:

Cum puteți să ajutați atunci când la finalul unei sesiuni de training copilul meu mai are câteva întrebări personale, pe care nu vrea să le facă publice încă?

Ce faceți atunci când timiditatea sau teama de ridicol îl fac pe copilul meu să nu vorbească cu lejeritate în fața unui grup?

Care sunt și alte forme prin care să le fiți aproape, să-i ghidați, să-i sprijiniți în a-și atinge obiectivele?

Noi am răspuns la întrebările părinților, dar câteodată și la întrebările tinerilor, prin a adăuga și un alt mod de lucru în Success Academy: Coaching ca Life Skills.

Este varianta care completează sănătos învățarea în grup.

Dacă trainingul îi ajută pe tinerii din Academie:

  • să învețe prin experiențe practice
  • să lucreze în echipă și să coopereze
  • să ofere și să primească feedback în cadrul grupului pentru modificări comportamentale rapide

One 2 One Sessions le dă ocazia tinerilor:

  • să vorbească deschis cu un consilier sau coach din echipa noastră
  • să realizeze un plan individual în evoluția personală bazat pe stabilire de obiective
  • să transfere lucrurile practicate în training, într-un proces de internalizare, cu ajutorul specialiștilor noștri

Când am făcut un sondaj printre tineri în legătură cu acest nou proiect, răspunsul care s-a clasat pe primul loc a fost că “li se pare tare să lucreze 1 la 1 cu o persoană pe care o știu deja și care îi știe deja”

Așa că am gândit această nouă abordare, ce poate completa cursurile Success Academy. Părinții și tinerii care rezonează și cu conceptul de întâlniri 1 la 1, în procesul de dezvoltare personală, pot lucra împreună cu coach-ii și consilierii noștri.

Pasul 1.

Prima întâlnire. Este o întâlnire de evaluare. Este o întâlnire la care participă părintele împreună cu copilul. Este o întâlnire de calibrare, unde se stabilesc concret obiectivele care vor fi lucrate ulterior.

După această întâlnire se stabilește intern care este cea mai potrivită persoană din echipa noastră care va lucra în continuare pe obiectivele stabilite.

Poate să fie o colaborare coach/consilier – tânăr, o colaborare coach/consilier – părinte sau o colaborare coach/consilier – echipă părinte/copil

Costul întâlnirii de evaluare inițială și recomandări ulterioare din partea echipei noastre este de 250 RON.

După prima întâlnire de evaluare și de luare a deciziei de a continua programul 1 la 1, se alege tipul de abonament potrivit.

Pasul 2.

Se alege tipul de abonament potrivit. Sunt 3 tipuri de abonamente din care puteți alege.

  • Abonament pe o lună ( 4 întâlniri a câte 45 min/întâlnire) – Cost 931 RON
  • Abonament pe două luni (8 întâlniri a 45 min/întâlnire) – Cost 1862 RON
  • Abonament pe trei luni (12 întâlniri a 45min/întâlnire) – Cost 2793 RON

Pasul 3.

Se stabilesc datele pentru întâlniri din calendarul interactiv pe care îl regăsiți mai jos.

Echipa noastră de specialiști:

ALEXANDRU PREDA

Comportamentul uman și dezvoltarea personală mi-au atras atenția încă din copilărie.

Am înțeles că nu putem fi perfecți, dar putem să ne îmbunătățim în fiecare zi.

Am înțeles că schimbările de perspectivă, chiar și cele mici, pot determina rezultate extraordinare în toate ariile vieții.

Sunt licențiat în economie și psihologie și am o formare în coaching. Sunt pasionat de mindfulness pe care l-am studiat intens din 2010.

Misiunea mea este să sprijin oamenii să facă aceste schimbări de perspectivă pentru a evolua armonios .

ANIELA ȘERBAN

Numele meu este Aniela Șerban și sunt pasionată  de interacțiunea cu oamenii de când eram copil.

De mai bine de 10 ani, am început să fiu curioasă să mă cunosc mai bine, învățând și dezvoltându-mă constant. Această experiență m-a condus către o înțelegere mai profundă a nevoilor și aspirațiilor umane.

Certificarea în Life Coaching mi-a permis să rafinez abilitățile naturale pe care le-am avut întotdeauna: capacitatea de a mă apropia de oameni, de a-i asculta activ, de a-i inspira, motiva și a le oferi suport în momentele dificile.

Misiunea mea este să te ghidez și să te sprijin în dezvoltarea ta personală, să te ajut să îți descoperi potențialul și să îți atingi obiectivele. Împreună, vom lucra pentru a depăși obstacolele și a crea un plan de acțiune care să te conducă spre succes și împlinire.

Aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună și să pornim pe acest drum, al dezvoltării personale, în care vei descoperi cât de multe superputeri, valori și talente sunt ascunse în tine.

CAMELIA GHERGUȘ

Ca absolventă a facultății de psihologie, am căutat să-mi extind experiența și cunoașterea lucrând în domeniul psihologiei clinice și psihoterapiei.

De-a lungul anilor am înțeles că toți avem nevoie să fim auziți și înțeleși de cei apropiați, fie că sunt  prieteni, partenerii de viață sau părinții.

Mai mult decât toți,  adolescenții  au cea mai mare nevoie de înțelegere și acceptare în transformarea lor de la copil la adult.  Ei își creează propriul univers raportat la ceea ce au trăit și la personalitatea lor. Și, uneori, sunt în impas. Atunci este benefic pentru ei ca alături de părinți să fie persoane care să-i ajute să se deschidă, să înțeleagă, să comunice.

Lucrând cu adolescenții am creat o structură de consiliere și terapie care să-i ridice emoțional și mental și care să-i ajute să se construiască în cel mai armonios mod posibil, pentru că această armonie își va pune amprenta în relațiile prezente, dar mai ales în cele viitoare. Astfel că, adolescentul rebel de astăzi va deveni adultul de succes de mâine.

JOSE ALMAR

Originar din Buenos Aires, Argentina, m-am stabilit în București de peste opt ani. Sunt psiholog și cursant la o formare în psihoterapie psihanalitică, cu o carieră internațională pe trei continente. Vin dintr-o țară cu o puternică tradiție psihanalitică, unde majoritatea oamenilor urmează terapie. Pe lângă limba engleză, vorbesc fluent româna, ceea ce mi-a permis să mă familiarizez mai bine cu cultura locală și să ofer o perspectivă interculturală.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.