CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Școli fără clase și fără banci

”Un grup de școli din Suedia a renunțat complet la ideea de clase și bănci, organizând interioarele într-un mod neconvențional, pentru stimularea curiozității și creativității elevilor.”

Spațiile deschise, atent decorate, plafoanele înalte, design-ul ergonomic sunt doar câteva dintre elementele ce induc idei, inspirație, motivație pentru a învăța. 

Copii sau adolescenți, toți sunt încurajați către activități educaționale într-un spațiu confortabil și cu stil! 

Articol apărut în ziare.com – vezi aici

În astfel de școli din Suedia, există și spații în care elevii pot studia solitar. Aici au posibilitatea de a cere ajutorul celorlalți, în cazul în care acesta se impune. Cu alte cuvinte, spațiul comun îi aduce împreună. Dar pentru momentele în care cei mici sau adolescenții vor să fie singuri să studieze, aceștia au spații separate, organizate special pentru acest scop.. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Te invităm pe www.SuccessAcademy.ro pentru a găsi detalii despre programele noastre de dezvoltare personală și leadership create special pentru copii și adolescenți.

Formăm noi grupe Success Academy. Te poți înscrie acum la un DEMO gratuit împreună cu copilul tău. Vino să vezi cum lucrăm și cum transformăm ”imposibilul” în posibil.

Pentru că facem ce școala nu face. Pentru a fi in contact permanent cu noi și articolele noastre, dă un like paginii Success Academy de pe Facebook

prezentare companie scoala leadership antreprenoriat dezvoltare personala adolescenti
Comments are closed.