CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum și ce să vorbești cu ceilalți

Arta conversației

Comunicarea este omniprezentă în viața de zi cu zi. Toți oamenii vorbesc, însă nu toată lumea reușește să stăpânească arta conversației. Dacă vrei să înveți cum să comunici eficient, ai nevoie de cursurile de dezvoltare Success Academy. Cum se vor desfășura cursurile?

În primul rând, vom distinge între comunicare și conversație. Comunicarea poate să fie de mai multe tipuri, în funcție de scopul pe care urmărește să îl îndeplinească. De pildă, există situații în care ai nevoie de o informație sau în care vrei să faci un anunț. În cazul conversației, vorbim despre o comunicare bilaterală, în care transmiți idei și folosești ascultarea activă.

De altfel, arta conversației implică toate cele trei niveluri de comunicare: verbală (unde cuvintele joacă un rol important), nonverbală (realizată prin gesturi, mimică, limbajul corpului) și paraverbală (ritm, intonație, pauze în discurs). Pentru a purta o conversație autentică, trebuie să stăpânești toate aceste aspecte și, totodată, să le observi la interlocutorul tău.

Tot ce îți propui să realizezi, atât în plan personal, cât și în plan profesional, depinde de modul în care relaționezi cu cei din jur.

Nimeni nu poate trăi izolat și este important să știi cum să comunici cu alți oameni. Dacă știi cum să interacționezi cu ceilalți, te vei înconjura de relații sănătoase, care te vor ajuta să progresezi în drumul tău în viată.

Vestea bună este că există nenumărate modalități de a stăpani arta conversației. Îmbunătățindu-ți stilul conversațional, vei deveni o persoană mai încrezătoare și mai fericită. Oamenii au nevoie să interacționeze cu cei din jur, iar conversația dezvoltă abilitățile sociale. Înscrie-te la cursurile Success Academy și descoperă care este secretul unei conversații care te umple de energie!

Trainerii cu experiență de la Success Academy te vor învăța câteva trucuri simple, dar extrem de eficiente, pe care le poți introduce în conversațiile de zi cu zi. În scurt timp, vei observa cum calitatea acestora va crește considerabil.

BENEFICII

Inteligență emoțională

Cursurile Success Academy corelează conceptul de conversație eficientă cu dezvoltarea inteligenței emoționale, o trăsătura esențială pentru o viață de succes. Acest tip de inteligență se dezvoltă prin interacțiunea cu cei din jur. Alături de noi, vei învăță să stăpânești arta conversației și vei afla cum să profiți de dialogurile din viața de zi cu zi pentru a-ți dezvolta inteligența emoțională.

Învățare experiențială

Folosind o metodă de predare interactivă, învățarea experiențială, vei descoperi cum trebuie să procedezi pentru a avea discuții pline de semnificație, care te vor ajuta să te cunoști mai bine pe tine însuți, dar și pe cei din jurul tău. Vei participa la exerciții de grup, la jocuri și diferite experimente, cu ajutorul cărora vei afla ce trebuie să faci pentru a avea conversații eficiente cu cei din jur.

Tips & Tricks

La finalul cursului despre arta conversației, vei primi cele mai bune tips & tricks pentru a avea o discuție memorabilă. De asemenea, cursurile noastre sunt centrate pe dezvoltare personală, motiv pentru care vei descoperi mai multe despre tine însuți. Vei afla care sunt punctele tale forte ca partener de discuție, dar și care sunt aspectele la care trebuie să mai lucrezi.

COMUNICARE VERBALĂ

COMUNICARE NONVERBALĂ

COMUNICARE PARAVERBALĂ

După cum știi, unul dintre principalele obiective ale școlii noastre este îmbunătățirea nivelului de engleză al cursanților. Acest aspect nu este neglijat în cadrul cursurilor dedicate conversației, mulțumită cărora vei învăța cum să gândești și să te exprimi într-o limbă străină.