CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Traineri

“Pasiunea noastră este dezvoltarea potențialului tinerilor, iar expertiza noastră este chiar tehnologia cu care obținem rezultatele. De la primii pași în Academie și până la independența lor aleasă și conștientă, misiunea noastră este să-i însoțim pe adolescenți pe drumul lor către maturitate”

Cine suntem?

Success Academy nu ar fi ajuns niciodată una dintre cele mai renumite școli din România fără echipa de traineri cu experiență națională și internațională în dezvoltarea personală și profesională.

  • Suntem un grup de profesioniști, cu experiență în business, consultanță, training, predarea limbilor străine, psihologie și educație.
  • Suntem antreprenori și credem în dezvoltarea spiritului antreprenorial.
  • Suntem părinți pasionați de performanță și ne pasă de viitorul copiilor noștri.

Mentori

 

În formarea oricărui tânăr, mentorii au un rol esențial. Success Academy te conectează cu traineri cu experiență în educație și în dezvoltare personală, care te vor ghida pe drumul tău spre succesul personal și profesional!

Ovidiu Atanasiu

Fondator
Consultant Learning Design 

Specialist în dezvoltarea potențialului uman, psiholog, autor a numeroase articole și cărți de specialitate, Ovidiu are o experiență națională și internațională de peste 20 de ani în educație pragmatică și business.

Amada Bălțățeanu

Fondator
Consultant Leadership Training

Printre altele, Amada este specializată în limbajul non-verbal, face consultanță și training pentru companii din diferite domenii și îi ajută pe cursanții Academiei să își dezvolte aptitudinile de lideri și de antreprenori.

Cosmin Ursu

Fondator
Consultant Business & Law

Avocat de profesie, Cosmin are o vastă experiență în lucrul cu tinerii, gândire critică și divergentă, ariile acoperite fiind Business Intelligence, dreptul afacerilor, antreprenoriat și pornirea startup-urilor.

Mirela Ursu

Fondator
Consultant Training

Școală noastră te va învață să gândești și să te exprimi în limba engleză. Cea mai potrivită persoană este Mirela a cărei experiență îndelungată în predarea limbii engleze garantează reușită tuturor.

Traineri

 

Adrian Cubițchi

Consultant Leadership Training

Consultant de business, cu o experiență de peste 16 ani în diverse industrii: telecom, servicii, finance & banking, HR si IT&C, Cubi își dorește să contribuie serios la dezvoltarea personală a tinerilor din noile generații și crede cu tărie în conceptul de învățare continuă.
În ultimii 5 ani, a făcut parte din echipa de traineri Success Academy, unde a livrat numeroase sesiuni pentru tineri și adolescenți.

Andrei Vasile

Consultant Leadership Training

Inginer, Andrei vine dintr-o familie de profesori și învățători. A preluat ce este mai bun din educația formală și a inclus-o în cea informală din trainingurile sale neconvenționale. Cu o experiență de 21 de ani în vânzări și marketing, el și-a rafinat abilitățile în Storytelling, Comunicare și Negociere. Este mare fan al benzilor desenate cu supereroi.

Alexandru Preda

Consultant Leadership Training 

Self- leadership coach, mindfulness trainer, psiholog și autor, Alexandru are o experiență de 15 ani în lucru cu oamenii.
Alexandru a ales să inspire și să sprijine oamenii să se conducă mai bine pe ei înșiși și să își croiască propriul mod de a călători prin viață.

Raluca Modoran

Consultant Leadership Training

Consultant, trainer, coach, cu peste 20 de ani de experiență ca profesionist în resurse umane si membru al echipelor de top management în diverse industrii, cu o expunere largă în conducerea echipelor globale, virtuale, multiculturale, Raluca vede dezvoltarea timpurie a abilităților de leadership ca fundament al unei cariere de succes, in orice domeniu.

Alexandru Bordea

Consultant Leadership Training

Consultant Health Training, Cascador, coregraf, actor și antrenor personal, Alexandru crede că o minte sănătoasă poate funcționa optim numai într-un corp sănătos, iar mișcarea este o componentă de bază pentru o viață echilibrată.

Cătălin Dumitru

Consultant Leadership Training

Antreprenor, trainer și consultant, Cătălin are peste 25 de ani de experiență în afaceri, management și dezvoltarea oamenilor. De peste 10 ani acordă o parte consistentă din timpul său susținerii dezvoltării personale și profesionale a oamenilor.

Marius Damian

Consultant Leadership Training 

Business Trainer & Consultant, Marius și-a câștigat experiența implicându-se și coordonând proiecte de dezvoltare și livrare de cursuri pentru echipe de management, echipe de vânzări și customer service, cât și prin implicarea în proiecte de redefinire a strategiei de business pentru companii cu renume.
Marius consideră că dezvoltarea abilităților de auto-gestionare, relaționare și influențare sunt critice pentru succesul oamenilor, iar oamenii de success sunt critici pentru o societate performantă

Dan Văcărescu

Consultant Leadership Training

Consultant dezvoltare personală și educație financiară, aduce în Success Academy o experiență de 11 ani în consultanță, pentru tineri și adulți.
Crezul său este că, în fiecare tânăr există un potențial uriaș care, ghidat corect, poate conduce spre excelență

Paul Adrian Costin

Consultant Leadership Training

Coach, trainer, consultant cu 25 de ani de experiență profesională, membru asociat al Asociației Române pentru Coaching, Paul vine cu o formare consistentă și crede în schimbare prin educație.

Andreea Barb

Consultant Training

Filolog, poliglot, profesi și pasionată de psihologie, Andreea a intrat în acest domeniu din încrederea în educație neformală și din dorința de a le oferi tinerilor ceea ce și-ar fi dorit ea să cunoască la vârsta lor.

Diana Chiru

Consultant Training

Consultat Trainer, pasionată de cercetare și inovație, bioinginer medical, profesor și artist new media art cu experiență internațională, Diana caută întotdeauna să își urmeze vocea interioară. A ales să devină trainer penru că își dorește că tinerii să aibă încredere că nimic nu este imposibil și să descopere cum își pot transformă visele în realitate.

Denise Frățilă

Consultant Training

Profesor de limba engleză, trainer, mentor și consilier pentru dezvoltare personală, masterandă a Studiilor Britanice, pasionată de dezvoltare personală, Denise a ales acest drum pentru că își dorește să contribuie la dezvoltarea congitiva-emoțională a tinerilor și să îi îndrume pe parcursul provocărilor lingvistice ce vor apărea în cadru cursurilor.

Daiana Mavlea

Consultant Training

Consultat, certificat CELTĂ, cu experiență de peste 10 ani în predarea limbilor străine. Pasionată de literatură, psihologie și comunicare. Daiana își dorește să ajute tinerii din Success Academy să își descopere propria poveste și să o transforme în realizări.

Monica Stoica

Consultant Training

Profesor de limba engleză, trainer, mentor și consilier pentru dezvoltare personală, dedicată dezvoltării însușirilor și a instrumentelor mai puțin palpabile, Monica este un facilator pentru descoperirea și transformarea de sine.

Eliza

Consultant Leadership Training

Muzician, antrenor vocal și trainer de public speaking, Eliza vine cu o experiență scenică de 24 de ani ce îmbină cunoștințe din domenii precum muzică, performance, teatru, radio, media și jurnalism, cu experiență de training atât individual, cât și de grup. Își dorește să sprijine tinerii în a fi lideri memorabili prin felul în care se exprimă și se prezintă în fața unui public, indiferent de dimensiunea acestuia.

Camelia

Consultant Leadership Training

Ca și inginer și economist, Cami a avut o carieră de 20 de ani în care a creat echipe și companii. Experiența de lucru cu oamenii a condus-o către cea mai mare pasiune a sa, psihologia. Astăzi, ca și psiholog clinician este implicată în crearea de programe prin care tinerii pot să se autodescopere și pot învăța să fie cea mai bună variantaă a lor, într-un mediu sigur de exprimare emoțională.

Aniela

Consultant Leadership Training

Cu dragoste de mamă și experiență în Coaching, Aniela își dorește să inspire și să ajute oamenii să se dezvolte în moduri care contează cu adevărat. Iubește copiii și adoră să aducă un zâmbet pe fețele lor și să-i ajute să se dezvolte atât personal, cât și profesional. Cu fiecare interacțiune, se simte împlinită știind că poate să facă o diferență în viețile altora

Irina

Consultant Leadership Training

Psiholog, sociolog, profiler, profesor de limba și literatura engleză și americană și profesor pentru copii cu nevoi speciale de peste 25 de ani. Reîntoarsă de curând de la Londra, după zeci de ani, mă simt onorată și mă mândresc cu toți elevii, studenții și adulții care mi-au fost și îmi sunt studenți. Tinerii îmi spun că abordarea nonconformistă este cea care îi ține motivați și curioși.

Jose

Consultant Leadership Training

Originar din Buenos Aires, Argentina, cu o carieră internațională ce se întinde pe trei continente, sunt psiholog și, în prezent, cursant la o formare în psihoterapie psihanalitică. Am contribuit la dezvoltarea personală a mii de oameni, îndeplinind roluri de educator și coach. Pe un alt nivel, am un fundal solid în tehnologia electronică și digitală, care îmi permite să aduc un plus de inovație în fiecare proiect educativ.
Această diversitate de competențe subliniază posibilitatea de a aduce perspective variate și metode inovative în practica terapeutică și educațională.

Dacă alegi să te înscrii la cursurile Success Academy, vei cunoaște mai mulți traineri, pasionați de educație, cu experiență în business și în dezvoltarea personală, care te vor ajuta să obții rezultate performante în orice îți propui!