CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Traineri

“Pasiunea noastră este dezvoltarea potențialului tinerilor, iar expertiza noastră este chiar tehnologia cu care obținem rezultatele. De la primii pași în Academie și până la independența lor aleasă și conștientă, misiunea noastră este să-i însoțim pe adolescenți pe drumul lor către maturitate”

Cine suntem?

Success Academy nu ar fi ajuns niciodată una dintre cele mai renumite școli din România fără echipa de traineri cu experiență națională și internațională în dezvoltarea personală și profesională.

  • Suntem un grup de profesioniști, cu experiență în business, consultanță, training, predarea limbilor străine, psihologie și educație.
  • Suntem antreprenori și credem în dezvoltarea spiritului antreprenorial.
  • Suntem părinți pasionați de performanță și ne pasă de viitorul copiilor noștri.

Mentori

 

În formarea oricărui tânăr, mentorii au un rol esențial. Success Academy te conectează cu traineri cu experiență în educație și în dezvoltare personală, care te vor ghida pe drumul tău spre succesul personal și profesional!

Ovidiu Atanasiu

Consultant Learning Design 

Specialist în dezvoltarea potențialului uman, psiholog, autor a numeroase articole și cărți de specialitate, Ovidiu are o experiență națională și internațională de peste 20 de ani în business.

Amada Bălțățeanu

Consultant Leadership Training

Printre altele, Amada este specializată în limbajul non-verbal, face consultanță și training pentru companii din diferite domenii și îi ajută pe cursanții Academiei să își dezvolte aptitudinile de lideri și de antreprenori.

Mirela Ursu

Consultant English Training

Școala noastră te va învăța să gândești și să te exprimi în limba engleză. Cea mai potrivită persoana este Mirela, a cărei experiență îndelungată în predarea limbii engleze garantează reușita tuturor.

Cosmin Ursu

Consultant Business & Law

Avocat de profesie, Cosmin are o vastă experiență în lucrul cu tinerii, gândire critică și divergentă, ariile acoperite fiind Business Intelligence, dreptul afacerilor, antreprenoriat și pornirea startup-urilor.

Dacă alegi să te înscrii la cursurile Success Academy, vei cunoaște mai mulți traineri, pasionați de educație, cu experiență în business și în dezvoltarea personală, care te vor ajuta să obții rezultate performante în orice îți propui!