CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum îți creezi identitatea vizuală. Curs branding.

Cum îți creezi identitatea vizuală

Success Academy este singura școală din România creată în concordanță cu cerințele mediului business, motiv pentru care îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a păși cu dreptul în viitorul tău profesional.

Imaginea ta joacă un rol important pentru îndeplinirea scopurilor propuse, motiv pentru care te invităm la un curs branding creat special pentru copii și adolescenți.

Dincolo de faptul că vei descoperi cum să îți creezi identitatea vizuală dorită, îți vei îmbunătăți nivelul de engleză prin participarea la conversații adaptate la nivelul tău de cunoștințe lingvistice.

Orice antreprenor știe cât de importantă este imaginea pe care o construiește nu doar despre afacerea sa, dar și despre sine.

Participarea la un curs branding îți va oferi informații extrem de utile, cu ajutorul cărora vei reuși să îți creezi un branding de care să fii mândru și care să te reprezinte.

Ghidat de trainerii cu experiență de la Success Academy, vei afla care sunt aspectele pe care trebuie să le îmbunătățești pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Prin intermediul cursurilor de dezvoltare personală, te vei cunoaște mai bine pe tine însuți și vei capata mai multă încredere de sine. Toate aceste informații te vor ajuta să îți construiești brandul personal.

De ce ai nevoie de branding personal? Înainte de a răspunde la această întrebare, trebuie să stabilim ce este brandingul personal. Acesta este extrem de important pentru că transmite un mesaj foarte puternic despre cine ești, care sunt atuurile tale și ce ai de oferit. Chiar dacă nu investești timp și energie în construirea acestuia, tot vei avea un branding personal, reprezentat de impresia generală pe care o lași celor din jurul tău.

În continuare, vei descoperi 5 motive pentru care este important să participi la un curs branding, în urma căruia vei învăța cum trebuie să procedezi pentru a-ți construi un brand personal favorabil.

  1. Inspiri încredere.
  2. Te conectezi mai ușor cu cei din jurul tău.
  3. Ești mai credibil.
  4. Îți crești încrederea de sine.
  5. Devii autentic.

Cum îți creezi identitatea vizuală

Ce te face unic?

Scopul principal al cursurilor Success Academy este de a le oferi cursanților tot sprijinul de care au nevoie pentru a parcurge un plan de dezvoltare personală eficient.

Cursul de branding nu face excepție de la acest principiu, iar aici vei învăța care sunt punctele tale forte și trăsăturile de personalitate care te fac unic.

Cum iti construiesti un brand?

După ce vei descoperi care sunt punctele tale forte, vei afla cum trebuie să procedezi pentru a crea un branding care să includă toate atuurile tale. Vei învăța cum să îți creezi identitatea vizuală pornind de la valorile pe care vrei să le reprezinți. Aici sunt incluse conturile tale de social media, modul în care te prezinți în viața de zi cu zi și multe alte aspecte.

Plan de comunicare pentru branding

Brandingul nu implică doar construirea unui brand puternic, care să te reprezinte, ci și promovarea acestuia. În cadrul cursului despre branding, vei învăța care sunt modalitățile adecvate de promovare a brandului tău, atât în mediul online, cât și offline. Vei descoperi cum să creezi planul de comunicare pentru un brand, dar și cum să monitorizezi evoluția acestuia.

AUTENTICITATE

ÎNCREDERE

DEZVOLTARE

La sfârșitul cursului dedicat imaginii tale, vei avea un brand personal, care poate fi pus în aplicare oricând dorești. Participarea la un curs branding te va ajuta să te cunoști mai bine, să ai mai multă încredere de sine, să creezi un brand personal care să te reprezinte și pe care să îl promovezi adecvat.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.