CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum să te organizezi mai bine

Plan. Acțiune.

Se spune că un obiectiv fără un plan nu este decât o dorință.

La Success Academy, vei învăța cum să îți transformi visurile în realitate printr-o metodă care este, la rândul ei, realistă: organizarea timpului.

Trainerii cu experiență în educația tinerilor și în dezvoltare personală te vor învăța tehnici eficiente de management al timpului, astfel încât să poți obține tot ce îți dorești.

Scopul unui curs de organizare a timpului este să îți demonstreze că principiul

Work smarter, not harder poate să funcționeze excelent atunci când este implementat corect.

Alan Lakein a spus că „Eșecul planificării înseamnă planificarea eșecului”, așa că, la Success Academy, vei învăța cum să te organizezi mai bine pentru a-ți atinge toate obiectivele.

Iată câteva strategii pe care vei învăța să le pui în practica urmând cursul dedicat organizării timpului tău!

STRATEGII

Definește-ți obiectivul

Este important nu doar să știi ce vrei, ci să fii foarte specific atunci când îți stabilești un obiectiv. Încearcă să răspunzi la cele 5 întrebări care încep cu W (Who, What, When, Where, Why) pentru a ști exact ce urmărești să obții. Astfel, îți va fi mai ușor să îți dai seama dacă ți-ai setat un obiectiv realist sau nu.

Step by step.

Orice organizator de excepție știe că atingerea anumitor obiective durează. Este important să fii răbdător și să te bucuri de fiecare pas pe care îl faci pe drumul spre succes. Planificarea de tipul step by step (pas cu pas) este organizarea timpului care îți permite să vizualizezi mai ușor obiectivele propuse.

Revino în mod regulat la planul creat

Odată ce ai stabilit cum vrei să îți organizezi timpul, este bine să revii la strategia aceasta și să o adaptezi în funcție de rezultatele pe care le observi.

Un lider știe cât de importantă este flexibilitatea pentru obtinerea succesului scontat.

Nu pierde din vedere esențialul

Desi este important să sărbătorești fiecare victorie, indiferent cât de mică este aceasta, este esențial să nu uiți care este scopul pe care vrei să îl atingi.

Doar astfel vei reuși să îți păstrezi motivația de a lupta pentru ceea ce îți dorești.

Vei fi mai productiv

Te vei concentra mai ușor

Îți vei crește încrederea de sine

Te vei cunoaște mai bine

Îți vei îmbunătăți engleza

Înscrie-te acum la cursurile de dezvoltare personală și vei deveni un maestru în organizarea timpului! Vei descoperi că zicala „O oră de planificare îți va salva 10 ore de muncă” este cât se poate de adevărată și vei reuși să obții tot ceea ce îți propui atât în viața personală, cât și în cea profesională!