CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum să-i influențezi pe cei din jurul tău. Persuasiune.

Persuasiune

Leadershipul înseamnă persuasiune, prezentare și soft skill-uri.

În cadrul cursurilor de dezvoltare personală de la Success Academy, vei învăța cum să stăpânești toate aceste abilități și să devii cea mai bună versiune a ta.

Aristotel spunea că persuasiunea este mult mai eficientă decât forța.

Alături de trainerii cu experiență în dezvoltarea personală a copiilor și adolescenților, vei descoperi că persuasiunea este o artă care, odată învățată, te va ajuta să obții tot ce îți dorești în viață.

A fi persuasiv nu este sinonim cu a fi manipulator. În timp ce manipularea implică forțarea cuiva să acționeze împotriva intereselor sale, persuasiunea este o artă elegantă de a le indica celor din jur cum este mai benefic să procedeze, mai ales atunci când încă nu sunt conștienți că aceea este cea mai bună cale pentru ei.

Într-una dintre cele mai cunoscute cărți de dezvoltare personală și interacțiune socială, „Cum să câștigi prieteni și să influențezi oameni”, Dale Carnegie oferă unele dintre cele mai bune sfaturi referitoare la persuasiune și la metoda corectă de a-i influența pe cei din jur.

Iată câteva dintre tehnicile care te vor ajuta să devii o persoană persuasivă, care îi influențează cu ușurință pe cei din jurul său.

TEHNICI DE INFLUENȚARE

Pregătește-ți argumentele

Indiferent de persoana pe care vrei să o influențezi (părinți, prieteni, profesori, angajatori s.a.m.d.), este important să îți faci „temele”. Este recomandat să te gândești înainte la ceea ce vrei să spui și să aduni argumente care să îți susțină punctele de vedere.

Fii credibil

Te va ajuta dacă demonstrezi, simplu și rapid, căa ești o persoană în care se poate avea încredere.

De pildă, dacă vrei să îți convingi părinții să îți cumpere un animal de companie, explică-le cât de atent ai fost cu alte animăluțe de care ai avut grijă.

Apelează la latura afectivă a celuilalt

Majoritatea oamenilor se bazează pe emoții și sentimente mai mult decât pe logica.

Fără să fii manipulator sau fals, încearcă să abordezi situația dintr-o perspectivă sensibilă pentru a atrage empatia celui cu care discuți.

Adu dovezi concrete și argumente logice

În completarea punctului anterior, trebuie să știi că nimic nu îți oferă mai multă credibilitate decât utilizarea cifrelor.

Se spune că statisticile nu mint, ceea ce înseamnă că, atunci când vrei să influențezi pe cineva, cifrele și dovezile științifice sunt cele mai prețioase tool-uri de care dispui.

Îmbunătățește-ți stilul de comunicare

Sigur ai auzit că, de multe ori, nu contează ce spui, ci cum spui. În cadrul tuturor cursurilor de dezvoltare personală de la Success Academy, îți vei perfecționa modul de a comunica atât în română, cât și în engleză. Astfel, nu vei deveni doar mai persuasiv, ci și mai încrezător, mai credibil și mai independent.

TEHNICI EFICIENTE

ÎNVĂȚARE EXPERIENȚIALĂ

SOFT SKILLS

În cadrul cursului despre persuasiune, vei descoperi aceste sfaturi și multe altele, și le vei pune în aplicare prin intermediul unor jocuri, experimente și exercitii interactive. Mulțumită unei metode inovative de predare, învățarea experiențială, vei dobândi cunoștințe teoretice și practice despre persuasiune, pe care nu le vei uita niciodată.