CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum să atragi cuiva atenția în 30 de secunde

Elevator Pitch

Este important să te faci remarcat, iar pentru îndeplinirea acestui scop există diferite metode. Unele dintre acestea sunt foarte indicate, în timp ce altele sunt mai puțin recomandate.

Success Academy te învață cum:

  • trebuie să procedezi pentru a te face remarcat, lăsând o impresie plăcută celor cu care interacționezi
  • să construiești un elevator pitch „ca la carte”, scurt și la obiect, în care sunt incluse informații relevante despre tine, care îl vor face pe interlocutorul tău să își dorească să te cunoască mai bine.

 

Aproape orice interviu începe cu următoarea invitație: „Spune-mi mai multe despre tine!” Însă, de cele mai multe ori, ai la dispoziție o perioadă limitată pentru a te prezenta. Deși ar fi foarte multe de spus despre tine, ce abilități și hobby-uri ai, nu vei avea întotdeauna prea mult timp pentru a explica cine ești cu adevarat.

În timp ce ții acest scurt discurs, este important să zâmbești și să îți privești interlocutorul, fiind atent la reacțiile acestuia. Nu vorbi prea repede, însă nici prea încet, pentru a evita să pierzi atenția celui care te ascultă.

De aceea, trebuie să afli cum să fii memorabil într-un timp scurt.

BENEFICII

Atragi atenția asupra ta

Indiferent că ești la școală sau într-un grup nou de prieteni, îți dorești să te faci remarcat. Pentru a te face observat, nu este nevoie să vorbești tare, să fii vulgar sau să apelezi la gesturi șocante. Cele mai impresionante persoane sunt cele care afișează încredere de sine, calm și adaptabilitate. De asemenea, în momentul în care te prezinți, este bine să ai pregătit un discurs scurt și la obiect.

Ții discursul perfect

Cunoscut și drept elevator speech, numele acestui concept implică dimensiunea pe care un astfel de discurs ar trebui să o aibă. Acesta ar trebui să fie suficient de scurt încât să poată fi rostit în cadrul unei deplasări cu liftul. Trainerii cu experiență de la Success Academy te vor învăța cum să structurezi un discurs perfect.

Cum trebuie să arate acest tip de discurs?

În cadrul cursurilor de dezvoltare personală, vei crea un elevator pitch ideal, care te va ajuta să explici cine ești și care sunt skill-urile tale, într-un timp scurt. Iată câteva dintre punctele pe care trebuie să le bifezi când creezi acest discurs!

Fii scurt și la obiect!

Gândește-te la discursul tău ca la un clip de pe TikTok: acesta trebuie să fie captivant și cuprinzător, fără să depășească 60 de secunde.

Fii persuasiv!

Deși succintă, prezentarea ta trebuie să capteze interesul celui care te ascultă și să îl facă să își dorească să te cunoască mai bine.

Puneți atuurile în evidență!

În cadrul discursului tău, trebuie să spui care sunt punctele tale forte și care sunt realizările de care ești cel mai mândru.

Exersează!

În cadrul cursurilor de dezvoltare personală, vei avea ocazia să exersezi modul în care livrezi discursul despre tine în fața altor persoane. „Practice makes perfect”, o regulă care se aplică și în cazul unui elevator pitch.

Alături de trainerii cu experiență de la Success Academy, nu vei învăța doar cum să creezi un elevator pitch reușit, care să te reprezinte, ci vei afla cum trebuie să livrezi acest tip de discurs pentru a avea parte de rezultatele scontate. Astfel, îți vei crește stima de sine și vei fi pregătit să te prezinți în orice context!

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.