CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum să spui adevărurile care dor

Feedback

În prima carte din seria Harry Potter, Albus Dumbledore, directorul școlii de magie, rostește următoarele cuvinte: „Adevărul… Frumos și teribil lucru, deci trebuie tratat cu mare atenție.”

În cadrul unui curs de etică, centrat pe onestitate și feedback, vei descoperi că nu este mereu ușor să fii sincer cu cei la care ții, mai ales când e vorba de adevăruri pe care nu vor să le audă. Totodată, vei înțelege că acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ei.

Se va întâmpla să fii pus în situații în care trebuie să îi confrunți pe cei la care ții cu adevăruri mai puțin plăcute. Scopul acestui curs de etică este să faciliteze procesul de a oferi un feedback negativ, făcându-te să înțelegi că nimic nu este mai important decât sinceritatea, mai ales atunci când îți dorești ca cealaltă persoană să învețe ceva nou și să progreseze.

După cum știi, la Success Academy, punem foarte mult accent pe învățarea limbii engleze. Cursurile noastre sunt împărțite în funcție de vârsta fiecărui cursant, precum și de nivelul său de engleză.

Totodata, suntem de părere că cea mai eficientă metodă de a stăpâni o limbă străină este de a o practica, așa că acest curs de etică va fi predat atât în limba română, cât și în engleză.

Atunci când află că urmează să primească un feedback, foarte multe persoane se sperie și devin anxioase.

Această reacție nu este însă motivată. În urma acestui curs de etică, vei înțelege importanța sincerității, precum și beneficiile pe care adevărul le aduce în viața ta personală și profesională.

Învățând cum să oferi un feedback constructiv, vei învăța cum să primești tu însuți feedback, astfel încât să devii mai bun și mai eficient.

Împreună vom parcurge câteva noțiuni esențiale pentru un curs de etică dedicat dezvoltării personale a copiilor și adolescenților.

Prin exerciții, experimente și jocuri, vei învăța concepte noi, cu ajutorul cărora îți va fi mai ușor să fii sincer. Iată câteva dintre acestea!

BENEFICII

Îți vei îmbunătăți nivelul de engleză

Vei avea mai multă încredere de sine

Îți vei dezvolta autenticitatea

Vei construi relații puternice și durabile

Îți va fi mai ușor să dobândești succesul pe plan personal și profesional

HARD TRUTH

Acest concept definește acele adevăruri dure, care sunt greu de rostit, însă care îl pot ajuta pe cel vizat să devină mai bun în ceea ce face. Atunci când descoperi că tăcerea poate fi mai dăunătoare decât adevărul, îți va fi mai ușor să oferi feedback.

SOFT START-UP

Tehnica aceasta implică mai multe modalități de a oferi feedback sincer, fără a-l răni pe cel care îl primește. Vei învăța cum trebuie să îți formulezi ideile pentru a evita situațiile de comunicare defensive și lipsite de productivitate.

COMUNICARE EFICIENTĂ

Există o serie de motive din cauza cărora comunicarea poate fi întreruptă. Fie că este vorba de factori lingvistici, psihologici, culturali s.a., vei învăța cum să depășești aceste bariere.

ADEVARURILE CARE DOR

Warren Wiersbe a spus că adevărurile fără dragoste sunt un gest de brutalitate, iar dragostea fără sinceritate nu este decât ipocrizie. În urma cursurilor de dezvoltare personală, vei învăța cum să spui adevăruri care dor fără să îi rănești pe cei la care ții.

Informațiile pe care le vei primi în cadrul cursului de etică, susținut de trainerii Success Academy, te vor ajuta în dezvoltarea ta personală și profesională. Înscrie-te acum și învață cum trebuie spuse acele adevăruri care dor!

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.