CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum se fac banii. Pe bune.

Banii

Tinerii care participa la cursurile de dezvoltare Success Academy au parte de un program de training complet si coerent, care pune accent pe antrenarea unitara a abilitatilor de lider. Astfel, din curricula, nu putea lipsi un curs financiar adaptat varstei cursantilor.

Scoala noastra urmareste dezvoltarea abilitatilor de leadership si de antreprenoriat ale copiilor si adolescentilor, oferind informatii esentiale, organizate in doua directii:

  • Personal Leadership – Cum sa te conduci pe tine?
  • Life & Thinking Skills – Cum sa te descurci in lume?

Se spune ca, odata ce depasesti varsta de 12 ani, devii un tanar adult care se pregateste pentru viata „pe bune”.

De aceea, educatia financiara trebuie facuta cat mai timpuriu, astfel incat informatiile primite sa se sedimenteze in mintea celor tineri.

In cadrul acestui curs, copiii si adolescenti vor invata cum se fac banii, dar si cum se economisesc acestia. Trainerii nostri iti vor explica tot ce trebuie sa stii despre puterea pe care ti-o acorda banii.

Iata cateva dintre intrebarile pe care cursantii le vor aborda impreuna cu trainerii Success Academy!

BENEFICII

Ce inseamna banii?

In cadrul unui curs financiar, vei descoperi ca banii reprezinta mai mult decat o valoare destinata schimbului valutar. De multe ori, banii simbolizeaza puterea, iar acest aspect ii poate deruta pe cei care nu au experienta in domeniu.

Cum sa economisesti?

Uneori, a economisi bani este la fel de important ca a-i obtine. Nu este niciodata prea devreme sa intelegi care este valoarea banului si cum trebuie sa procedezi pentru a face economii.

Cum sa investesti banii?

Participand la un curs financiar pentru tinerii adulti, vei descoperi care sunt cele mai eficiente metode de a investi bani in mod sigur si eficient.

Cum sa iti organizezi bugetul?

Este important sa ai pus la punct un plan de organizare a bugetului. Astfel, iti vei putea controla economiile mai bine si vei investi banii in lucruri pe care chiar ti le doresti si pe care le vrei pretui mult timp dupa ce le-ai obtinut.

Cum sa faci bani?

Nu in ultimul rand, cursul financiar te va invata cum poti sa obtii bani. Sfaturile, trucurile si metodele pe care le vei descoperi sunt adaptate la varsta ta, tinand cont de faptul ca trebuie sa iti continui educatia si sa iti rezervi timp liber pentru a socializa.

ECONOMISIRE

INVESTIȚIE

ORGANIZARE

CONCEPTE FINANCIARE

Scopul unui curs financiar nu este de a dubla orele de economie pe care le urmezi in timpul liceului. Din contra, obiectivul acestui curs este atins in momentul in care intelegi mai bine cum se fac banii, care este valoarea lor si te simti suficient de increzator incat sa-ti administrezi propriul buget.
Inscrie-te acum la cursurile Success Academy, singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, si vei reusi sa parcurgi cu succes orice traseu profesional doresti!