CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum îți crești încrederea de sine

Frica de eșec

Fiecare om este unic în felul său. Deși cu toții avem ceva care ne face speciali, foarte mulți dintre noi suntem timizi și nu știm cum să ne punem în valoare atuurile. Un nivel scăzut de încredere în sine poate avea consecințe negative. Când nu ești conștient cine ești și care este valoarea ta, poți pierde foarte multe. Poți rata ocazii importante în carieră, decizii esențiale, chiar și relații valoroase.

Vestea bună este că îți poți crește nivelul de încredere în sine și noi suntem aici să te ajutăm. Alături de trainerii Success Academy, vei descoperi metode eficiente și trucuri utile care te vor ajuta să depășești frica de eșec și să îți pui punctele forte în valoare.

Reține că o persoană care are încredere în sine nu este narcisistă, înfumurată și nu are impresia că totul i se cuvine.

Cursurile Success Academy te vor ajuta să descoperi care sunt punctele tale forte. Se întâmplă adesea să fii comparat cu cei din jur, iar efectul secundar este scăderea nivelului de încredere în sine.

Aceste momente, aparent banale, au un efect direct asupra ta și a modului în care te simți.

Descoperind ce te face special, vei afla care sunt diferențiatorii tăi și vei avea mai multă încredere în sine.

Când te simți bine cu tine însuți, creierul tău produce serotonina („hormonul fericirii”), care îți creează plăcere și te îndeamnă spre mai multe fapte bune. Astfel, cu timpul, capeți mai multă încredere în forțele proprii și înțelegi că deții toate calitățile pentru a obține ceea ce îți dorești.

Încrederea în sine se cultivă și poate fi îmbunătățită pe tot parcursul vieții. Success Academy îți pune la dispoziție un program de dezvoltare personală, complementar cu școala, în cadrul căruia vei dobândi abilități practice, dar și cunoștințe teoretice, care îți vor da mai multă încredere în tine. Înscrie-te acum la cursurile Success Academy și vei vedea cum frica de eșec va ramâne în trecut!

BENEFICII

ÎȚI CUNOȘTI VALOAREA

Atunci când ești încrezător, îți cunoști valoarea, știi să lupți pentru ceea ce meriți, nu ți-e frică de eșec și îți asumi riscuri. Încrederea de sine este o calitate care se cultivă pe tot parcursul vieții, astfel că până și marii lideri ai lumii sunt oricând dispuși să învețe ceva nou.

PUNCTE FORTE

La aceste cursuri, vei descoperi că punctele tale forte pot fi mici elemente de detaliu. Nu e nevoie să fii o persoană care mută munții din loc. Calitatea ta principală poate fi aceea că ești o persoană sociabilă, care știe să asculte sau care este atentă la nevoile celor din jur.

TIPS & TRICKS

Să îți crești încrederea în tine este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru viitorul tău. Nu există o formulă magică pentru a îmbunătăți acest aspect peste noapte, însă există câteva metode prin care poți schimba modul de a te raporta la tine și la cei din jur.

EȘTI UNIC / UNICĂ

DIRERENȚIATORII TĂI

FĂRĂ FRICĂ

Deși nu poți reveni asupra trecutului, trainerii Success Academy te vor învăța ce poți face în momentul de față pentru a îți construi încrederea de sine și a depăși frica de eșec. În momentul în care vei conștientiza care sunt atuurile tale, vei face un pas important pentru viitorul tău personal și profesional.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.