CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Curs leadership. Cum devii un lider. Decizie.

Singura școală din Romania creată în concordanță cu cerințele mediului business, Success Academy reprezintă un concept unic care garantează obținerea rezultatelor dorite și creșterea nivelului de motivație pentru copii și adolescenți.

Din curricula școlii noastre nu putea lipsi un curs leadership, care îi va ajuta pe tinerii adulți să obțină performanțe deosebite.

Cursurile de dezvoltare personală Success Academy te vor învăța cum trebuie să procedezi pentru a lua cea mai bună decizie în cel mai scurt timp.

Ce este leadershipul? Deși toată lumea știe ce este un lider, foarte puține persoane pot să explice ce înseamnă leadershipul. Există mai multe aspecte care stau la baza acestui concept. În cadrul unui curs leadership, vei descoperi că acesta implică auto-cunoaștere, dezvoltare personală și capacitate de a conduce.

Anul de studiu Success Academy te va ajuta să îți antrenezi toate aceste abilități și să devii un bun lider.

CUM ESTE UN LIDER?

Care sunt caracteristicile unui lider?

De-a lungul istoriei, au existat mai multe personalități care au condus oamenii, dar care au făcut mai mult rău decât bine. Din acest motiv, ei nu pot fi numiți lideri. Pentru a fi un lider bun, nu este suficient să conduci oameni, ci este important să îi îndrumi pe calea dreaptă și să îi motivezi să facă alegeri care vor aduce cele mai bune rezultate.

Un curs leadership îți va demonstra cât de important este să ai o perspectivă de ansamblu,  putere decizională, dar și talentul de a-i ajuta pe cei din jur să își găsească motivația de a fi mai buni în tot ce fac.

Oricine poate deveni un lider?

După aceste informații, este normal să te întrebi dacă oricine poate deveni un lider. Răspunsul sincer este: depinde. Unii consideră că leadershipul este înnăscut, iar alții sunt de părere că acesta poate fi învățat. Adevărul este că, pentru a deveni un lider bun ai nevoie de soft skills – iar acestea chiar pot fi dobândite și cultivate în timp.

În cadrul unui curs leadership, îți vei îmbunătăți abilitățile intrapersonale, interpersonale, de comunicare, de muncă în echipă, vei deveni mai adaptabil și mai creativ. Toate aceste skill-uri te vor ajuta să devii un lider de succes, care știe cum să ia cele mai bune decizii, cum să le pună în practică, dar și cum să își asume rezultatele obținute.

Iată câteva trăsături esențiale pe care le vei regăsi la liderii din toată lumea.

Dacă vrei să devii un bun lider, trebuie să faci alegeri rapid, bazate pe informațiile pe care le ai la dispoziție. 

Este vorba atât de încrederea în sine, cât și de încrederea pe care liderul o inspiră celor din jur. Fără acest aspect, nu putem vorbi de leadership.

Este esențial ca liderul să aibă capacitatea de a motiva oamenii și de a-i îndruma spre adoptarea celor mai bune practici.

Cu ajutorul gândirii strategice, critice, anticipative, dar și al celei creative, un lider găsește întotdeauna metoda corectă de a rezolva problemele care se ivesc.

Un lider de excepție se distinge prin capacitatea de a-și împărtăși cunoștințele și de a-i învăța pe alții care sunt secretele succesului.

Success Academy reprezintă un program coerent, care stimulează și urmărește dezvoltarea personală a cursanților prin training, coaching și evaluare continuă. Dacă ești pregătit să îți schimbi modul de a gândi și, odată cu acesta, lumea din jurul tău, înscrie-te chiar acum la un curs leadership Success Academy!

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.