CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum să îți câștigi libertatea în fața părinților

Negociere

Nu e un secret pentru nimeni: orice adolescent își dorește să fie independent. Însă trebuie să știi că, în acest punct al vieții tale, libertatea trebuie câștigată. Dacă vrei să îți convingi părinții să te lase să pleci în excursie cu prietenii tăi sau să petreci mai mult timp în oraș, va trebui să le câștigi încrederea.

Cum poți să îi convingi pe părinții tăi că meriți independența pe care ți-o dorești? Demonstrând că ești responsabil. Și cum procedezi pentru a dovedi acest aspect? Pentru a îndeplini această misiune delicată, ai nevoie de un curs parenting pentru copii oferit de trainerii cu experiență de la Success Academy.

Înainte de a-ți câștiga libertatea mult dorită, trebuie să înțelegi ce înseamnă responsabilitatea. Acest concept reprezintă, în primul rând, o calitate pe care nu mulți oameni o dețin. Însă responsabilitatea este mai mult de atât – este drumul spre a obține libertatea și independența la care visăm cu toții în anii adolescenței.

Există o carte celebră, denumită „Cele 28 de legi universale ale succesului”. Una dintre legile formulate de autor este chiar legea responsabilității, un concept esențial în cadrul acestui curs parenting pentru copii și adolescenți.

Conform acestei legi, „Suntem pe deplin responsabili de ceea ce suntem, ceea ce avem, ceea ce devenim și tot ceea ce reușim.”

Ai crescut sub aripa protectoare a părinților tăi, care au luat toate deciziile importante în ceea ce te privește – unde înveți, ce haine porți, cum îți organizezi programul și multe alte aspecte.

A venit momentul să devii responsabil de timpul tău și deciziile tale. Pe cât de palpitant sună, pe atât de înspăimântător poate fi!

Vei descoperi că libertatea implică faptul că va trebui să faci alegeri în viață și, implicit, să iți asumi consecințele acestora.

Însă nu trebuie să te îngrijorezi. Cu ajutorul unui curs parenting, adaptat pentru copii și adolescenți, vei descoperi că totul este sub control!

De obicei, cursurile de parenting sunt dedicate părinților, însă Success Academy propune un concept inovativ – un curs de parenting dedicat copiilor și adolescenților care vor să își câștige libertatea în fața părinților și să demonstreze că merită să fie independenți. Iată ce vei obține în urma acestui curs!

BENEFICII

Te vor trata ca pe un adult. În ochii părinților tăi, vei deveni egal cu ei

Vei câștiga încrederea părinților tăi

Părinții tăi vor lua în considerare părerile tale

Îți vei câștiga libertatea

Certurile cauzate de diferența de generație vor înceta

Îți vei controla propria viață

RESPONSABILITATE

Vei înțelege cât de important este să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile întreprinse în viața socială și personală.

VIAȚĂ FERICITĂ

Vei descoperi că viața ta devine mai simplă, mai ușoară și mai fericită atunci când acționezi responsabil, calculat și conștient.

OBICEIURI BUNE

Îți vei transforma datoriile (învățat, sport) și obligațiile (curățenie, cumpărături) în obiceiuri pe care le faci cu drag.

Sună bine, nu? Probabil că toți părinții și copiii visează să atingă aceste obiective. Cu puțin ajutor, la sfârșitul anului de studiu Success Academy, vei avea parte de beneficiile menționate anterior.
Nu în ultimul rând, un curs parenting pentru copii, îți va demonstra că este mai ușor decât ți-ai imaginat să îți câștigi libertatea în fața părinților și să găsești o cale de comunicare eficientă cu aceștia. Înscrie-te acum la cursurile de dezvoltare Success Academy și vei descoperi cum să devii un adult responsabil în toate aspectele din viața ta!

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.