CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum să relaționezi cu părinții tăi

Relaționare și comunicare cu părinții

Pentru o dezvoltare echilibrată și armonioasă, este important să stabilești o relație părinte-copil bazată pe comunicare și respect reciproc.

Din acest motiv, trainerii de la Success Academy te vor învăța tot ce trebuie să știi despre metoda recomandată de a relaționa cu părinții tăi.

Deși poate părea simplu, perioada adolescenței este marcată de un conflict puternic între generații care, de cele mai multe ori, se estompează cu timpul. Cu toate acestea, relația părinte-copil poate fi îmbunătățită cu ajutorul unor trucuri pe care le vei descoperi în cadrul cursurilor de dezvoltare personală de la Success Academy. Iată doar câteva dintre acestea!

CA SĂ FIE BINE!

ASUMĂ-ȚI RESPONSABILITATEA

Cea mai simplă metodă de a construi relația părinte-copil dorită este de a-ți asuma responsabilitatea pentru faptele tale. Ai promis ceva? Ține-te de cuvânt. Ai greșit? Cere-ți scuze. Astfel, vei reuși să câștigi respectul părinților tăi și, cu timpul, te vei bucura de libertatea pe care o dorești.

DEMONSTREAZĂ-LE CĂ ȚII LA EI

Oricine își dorește să se simtă iubit și apreciat, iar părinții tăi nu reprezintă o excepție. Multumește-le pentru sprijinul acordat și fii recunoscător pentru ceea ce fac pentru tine. De asemenea, e important să ții cont de faptul că ei reprezintă o figură de autoritate în viața ta.

Poate ți se pare dificil să faci asta, însă trebuie să accepti faptul că, până devii major, părinții tăi joacă un rol important în viața ta.

PETRECEȚI TIMP ÎMPREUNĂ

Gândește-te la relația părinte-copil ca la o legătură de prietenie. Atunci când ții la amicii tăi, vrei să fii mereu alături de ei. De altfel, mulți părinți declară că și-ar dori să își petreacă mai mult timp alături de copiii lor.

Dacă vrei să îți îmbunătățești relația cu părinții tăi, este important să le rezervi o parte din timpul tău. Indiferent care este activitatea pe care o veți desfășura împreună, vă veți cunoaște mai bine și va fi mai ușor să comunicați.

URMEAZĂ-LE SFATUL

Nu trebuie să uiți niciodată că părinții îți vor binele. Deși iti dorești să fii independent, trebuie să ții minte că încă mai ai multe de învățat de la viață. De aceea, când părinții îți oferă un sfat, este bine să te gândești serios dacă nu cumva ar trebui să ții cont de opinia lor.

CERE-ȚI IERTARE ȘI IARTĂ CÂND E CAZUL

Nimeni nu e perfect. Pe măsură ce vei crește, vei descoperi că oamenii greșesc chiar și atunci când se străduiesc să facă ce-i mai bine. De multe ori, însă, nu știm care e varianta cea mai bună și se întâmplă să facem o alegere greșită sau să spunem ceva ceea ce vom regreta.

Dacă vrei ca relația părinte-copil dintre voi să fie una sănătoasă, este esențial să accepți faptul că a greși e omenește. De asemenea, va trebui să înveți să îți ceri scuze când e cazul și, la rândul tău, să ierți când cineva a comis o greșeală față de tine.

Reține că Success Academy nu este doar o școală. Este un concept unic, care se axează pe dezvoltarea personală a fiecărui cursant. Trainerii cu care vei interacționa sunt conștienți că fiecare persoană este diferită și, drept urmare, vor avea grijă să te ghideze în funcție de stilul și de cazul tău individual.

Înscrie-te acum la cursurile de dezvoltare personală Success Academy și vei descoperi cum să comunici eficient cu cei din jur și să găsești calea de mijloc, care te va mulțumi atât pe tine, cât și pe cei cu care interacționezi!

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.