CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

Cum scrii o poveste frumoasă.

Storytelling

Storytelling este un alt nume pentru arta de a spune povești frumoase și convingătoare.

În cadrul cursurilor de dezvoltare personală de la Success Academy, copiii și adolescenți vor descoperi cum trebuie să spună o poveste pentru a atinge obiectivele pe care și le doresc.

Există mai multe aspecte implicate în storytelling și, pentru a ajunge un povestitor convingător, trebuie să te cunoști pe tine însuți, să înțelegi emoțiile prin care treci și să înveți cum să le expui prin cuvinte. Un curs storytelling nu te învață doar să descrii peisaje, să organizezi momentele importante dintr-o narațiune, ci te ajută să descoperi care este sursa emoțiilor tale și cum le poți integra într-o poveste.

BENEFICII

Beneficii pe termen scurt

Odată ce devii maestru în storytelling, vei observa că poți să creezi relații autentice, să comunici mai ușor și să te cunoști mai bine. Te vei înțelege mai bine cu părinții tăi, cu prietenii și cu profesorii.

De asemenea, după cum știi, fiecare adolescent trebuie să susțină proba de bacalaureat la limba și literatura română. O treime din notă este acordată pentru eseul argumentativ.

Deși această metodă de notare pare aleatorie, foarte mulți elevi pierd puncte importante pentru că nu știu cum să își argumenteze opinia corespunzător.

În cadrul cursului de storytelling, vei învăța cum să spui o poveste convingător. Vei descoperi cum să îți transpui ideile în cuvinte și cum să le organizezi într-o manieră coerentă și inteligibilă.

Beneficii pe termen lung

Scopul acestui curs este de a dezvolta inteligența emoțională a copiilor și adolescenților. Imaginația nu cunoaște limite, iar emoțiile noastre sunt infinite. De aceea, ar fi păcat să nu descoperi metoda adecvată de a-ți exprima ideile prin cuvinte.

Cu ajutorul acestui curs îți vei dezvolta empatia, reziliența, inteligența emoțională și alte skill-uri care îți vor fi nespus de folositoare în viitorul tău personal și profesional. Se spune că nu există strategie de marketing sau de promovare fără o poveste reușită. Cu cât înveți mai devreme skill-uri de marketing, cu atât te vei putea bucura de succes în orice traseu profesional alegi.

Participarea la un curs storytelling este benefică pentru tinerii adulți din toate punctele de vedere. Înscrie-te acum la sesiunile de dezvoltare personală Success Academy și pregătește-te să devii mai bun în tot ce faci!

 

De fiecare dată când te gândești la storytelling, trebuie să îți imaginezi o modalitate de a te apropia de cei din jurul tău. Ascultăm povești pentru a descoperi cum este să fii „în pielea” altcuiva și spunem povești pentru a ne apropia de oameni.

Nenumărate studii demonstrează faptul că poveștile ne ajută să ne creștem nivelul de empatie, mulțumită căruia interacționăm mai profund cu oamenii din jur, legăm relații autentice și ne dezvoltăm inteligența emoțională.

Participând la un curs storytelling, vei descoperi cum să spui o poveste frumoasă, atât în scris, cât și pe cale orală. Vei descoperi structuri narative pe care le poți folosi în viața de zi cu zi pentru a oferi povestiri captivante, pe care cei din jur să își dorească să le asculte până la capăt.

Într-un curs storytelling, vei participa la experimente și jocuri de grup, cu ajutorul cărora vei învăța cum să creezi conexiuni cu cei din jur prin ajutorul poveștilor. Cunoștințele dobândite aici te vor ajuta să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice (atât în engleză, cât și în română), să te integrezi mai ușor într-o comunitate și să îți crești nivelul de autocunoaștere.

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.