CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 
Copii

CURSURI ONLINE PENTRU COPII

Îți dorești să îți ajuti copilul să aibă mai multă încredere în sine, să se exprime cu lejeritate, să își susțină părerile, să își facă prieteni mai ușor, să știe să se organizeze și să vorbească fluent engleza?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este afirmativ, înscrie-l la cursuri online pentru copii ținute de trainerii de la Success Academysingura școală din Romania creată în concordanță cu cerințele mediului business. Aici copiii au parte de sedințe de training, sprijin și evaluare constantă, care să îi ajute să își atingă adevăratul potențial.

Săptămânal, grupa de juniori participă la o sesiune în limba română, precum și la una în limba engleză. Grupele sunt formate în funcție de vârsta participanților și de nivelul acestora de engleză. Oferim cursuri online pentru copii împărțite în grupe de engleză pentru nivelul de începător, mediu și avansat.

De asemenea, școala noastră implică și partea de consiliere pentru fiecare copil în parte, dar și un feedback individual pentru părinți, care sunt ținuți la curent cu evoluția copilului în fiecare punct al traseului educațional.

Success Academy îți pune la dispoziție cel mai eficient program de dezvoltare personală pentru copii din România, care îi pregătește pentru trecerea de la copilărie la adolescență și care oferă toate instrumentele de care aceștia au nevoie pentru a se dezvolta armonios.

Categorie vârstă: 11-14 ani

Mărime grupă: maxim 15 cursanți

Disponibilitate: tot anul, în funcție de grupele de studiu formate în urma participării la sesiunile DEMO. 

Structură curs: 30 de săptămâni, sedințe săptămânale de câte 2 ore și respectă structura anului școlar clasic în ceea ce privește programul de vacanțe și de sărbători legale.

Nivel limba engleză: începător / intermediar / avansat

Untitled-design-18-2-534x471
Untitled-design-215x215

OVIDIU ATANASIU

TRAINER ȘI CO-FONDATOR

 SUCCESS ACADEMY

Ce fel de skill-uri se obțin prin participarea la cursuri online Success Academy pentru copii?

Success Academy are un concept unic de predare. Înțelegem că dezvoltarea copiilor este un proces individual și de durată. Suntem o școală pragmatică, cu peste 20 de experiență în training. Astfel, ai garanția că înscrierea la un an de cursuri online pentru copii se va solda cu următoarele beneficii:

 1. Autocunoaștere și dezvoltare personală;
 2. Stil de viață echilibrat;
 3. Comunicare, inteligență emoțională și intrapersonală;
 4. Gândire critică și analitică.

SESIUNE DEMO

Scopul unui demo session este să ne cunoști mai bine, atât ca traineri, cât și ca oameni. În timp ce copiii participă la o sesiune de cursuri demonstrativă, părinții poartă o discuție deschisă despre Academie cu unul dintre traineri.

CARE SUNT PĂRERILE DESPRE SUCCESS ACADEMY?

Programul a fost foarte interesant pentru copii, util în activitatea lor zilnică. I-a ajutat să aibă încredere în ei, să conștientizeze ce fac bine și ce ar mai putea îmbunătați. Vă mulțumesc!” | Florina, mama Călin Ioan – 13 ani

”Am început școala cu un copil retras și introvertit și dupa parcurgerea programului a devenit deschis, comunicativ și maturizat în bine.” | Laurențiu, tata Amalia – 14 ani

Program

 • Luni9.00 - 18.00
 • Marți9.00 - 18.00
 • Miercuri9.00 - 18.00
 • Joi9.00 - 18.00
 • Vineri9.00 - 18.00
 • Sămbătă9.00 - 18.00
 • Duminică9.00 - 18.00
Traineri

Ovidiu Atanasiu

Consultant Learning Design

Amada Bălțățeanu

Consultant Leadership Training

Mirela Ursu

Consultant English Training

Comentarii recente

  Categorii:

  Program:

  • Program cu publiculrrrrrrrrrrrrrrr
  • Luni - Vineri9.00 - 18.00
  • pppppppppppppppppp9.00 - 18.00
  • Program Training9.00 - 18.00
  • Friday9.00 - 18.00