CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum ai grijă de banii tăi. Personal Finance.

Personal Finance

În cadrul cursurilor de dezvoltare personală, Success Academy oferă educație financiară pentru tineri, cu scopul de a-i învăța pe aceștia cum trebuie să își gestioneze bugetul.

Încă de mici, copiii sunt expuși la diferite reclame și strategii de marketing, care îi îndeamnă să cumpere cât mai mult. Printre altele, un curs de educație financiară pentru copii și adolescenti își propune să distrugă preconcepția conform căreia cu cât cheltuiești mai mult, cu atât ești mai fericit.

Cursul de educație financiară pentru copii și adolescenți ia în considerare diferite aspecte legate de metoda de învățare și memorare a tinerilor adulți. Trainerii cu experiență de la Success Academy țin cont de faptul că, după 12 ani, modelul cognitiv al tinerilor se încadrează în stadiul formal operațional, moment în care aceștia pot gândi rațional, logic și sistematic.

Totodată, apelăm la o metodă inovativă și eficientă de predare: învățare experimentală. Participând la jocuri, experimente și proiecte de grup, cursanții vor învăța lucruri valoroase despre cum să aibă grijă de banii lor.

Ce sunt finanțele personale? De ce sunt importante?

Atunci când vorbim despre finanțe personale, ne referim la modalitatea corectă de gestionare a banilor. În această categorie sunt incluse veniturile, cheltuielile, creditele, investițiile și multe altele.

Din moment ce nu este niciodată prea devreme să înveți cum să îți administrezi bugetul, Success Academy a pus la punct o sesiune de educație financiară pentru copii și adolescenți, adaptată în funcție de vârsta cursanților.

Cu cât înveți mai devreme care este valoarea banilor, cu atât îți va fi mai ușor să atingi un echilibru financiar când crești. Doar astfel vei reuși să faci față cheltuielilor care se ivesc pe parcurs, inclusiv celor neprevăzute, și să nu ajungi în situația de a recurge la împrumuturi..

Cum se fac banii?

Pentru a deveni un adult echilibrat din punct de vedere financiar, copiii trebuie să învețe de mici că banii nu se fac ușor. Astfel, vor înțelege valoarea banului și vor fi responsabili de finanțele personale.

Cum se economisesc banii?

În cadrul unui curs de educație financiară pentru copii, aceștia vor învăța cum să pună deoparte banii primiți de la bunici, de ziua lor, alocația s.a.m.d. Totodată, vor afla cum să fie cumpătați cu suma pe care o strâng.

Cum se cheltuiesc banii?

Copiii trebuie să învețe când este momentul să investească bani în lucruri care contează. Ei vor descoperi că este mai bine să achiziționezi un bun de calitate, de care să te bucuri ani la rând, decât să cumperi ceva ieftin care trebuie înlocuit în puțin timp.

Cum se oferă banii?

Copiii au un suflet mare și își doresc să îi ajute pe cei din jurul lor. Deși este important să fim darnici cu cei mai puțin norocosi decât noi, este esențial să îi învățăm pe tineri să nu se lase păcăliți de cei care vor să profite de bunătatea lor.

Din experiența trainerilor Success Academy, copiii nu au doar nevoie de educație financiară, ci chiar își doresc să afle mai multe despre acest subiect. Înscrie-te acum la cursurile de dezvoltare personală Success Academy și vei primi informații utile și sincere despre ceea ce contează cu adevărat!

SUCCESUL ESTE O ȘTIINȚĂ

ȘI SE ÎNVAȚĂ ÎNAINTE DE TERMINAREA ȘCOLII

5 PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:

PREZENTAREA PDF

Completarea formularului si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF.

Veți găsi cele mai importante amănunte legate de organizarea următoarelor grupe de studiu.

DISCUȚIA

Discuție cu un reprezentat Success Academy despre modul de participare la Sesiunea Demo..

Stabilim toate detaliile despre modul nostru de lucru și despre participarea la Sesiunea Demo.

SESIUNEA DEMO

Aveți ocazia să aflați toate amănuntele legate de program, iar copiii testează o sesiune.

Scopul sesiunii DEMO este să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face o imagine completă.

DECIZIA PARTICIPARE

In urma acestei sesiuni, decizi daca vrei sa participi la cursurile noastre., Success Academy.

Oricând vei avea nevoie de noi informatii îți stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ÎNSCRIEREA

Inscrierea propriu-zisa la Success Academy în grupa de studiu adecvată..

După feedback-ul trainerilor, se completează un chestionar și apoi un formular de înscriere.