CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Marți - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0744-759-070

 

O fotografie cât 1000 de cuvinte

Acest articol este inspirat de comentariul pe care l-am primit pe Facebook acum câteva zile, și anume că „o imagine valorează cât 1000 de cuvinte”. Nu orice imagine, ci fotografia în care tinerii noștri cursanți sunt aproape de mentorii și trainerii de la Success Academy

Pe 14 iunie am încheiat încă un an academic la Success Academy plin de momente frumoase, totodată un an în care toți ne-am dovedit puterea de adaptare și spiritul de echipă. Iată și fotografia postată!

Da, suntem cei mai traineri – traineri și avem cei mai inspirați – creativi – optimiști tineri cursanți❤️

Cu siguranță 2020 este și va rămâne un an memorabil pentru noi toți: apariții media, mesaje superbe de la tinerii noștri, cursuri și activități în sala de curs (până la mijlocul lunii martie) apoi adaptarea la cursurile online și la distanțarea socială, dezbateri și analize pe teme actuale cu mentorii, sondaj de opinie despre viața elevilor în perioada de autoizolare la domiciliu …. și multe alte momente.

Încheiem în același stil, cu o fotografie care valorează mai mult de 1000 cuvinte. Suntem o școală 100% pragmatică, construim mentalități și dezvoltăm abilități, iar mesajul acestei fotografii este fundamental pentru noi și pentru cursanții noștri. Dar și pentru voi, cititorilor!

Suntem creativi, uniți, viitori lideri ai vieții noastre ❤️

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Te invităm pe www.SuccessAcademy.ro pentru a găsi detalii despre programele noastre de dezvoltare personală și leadership create special pentru copii și adolescenți.

Formăm noi grupe Success Academy. Te poți înscrie acum la un DEMO gratuit împreună cu copilul tău. Vino să vezi cum lucrăm și cum transformăm ”imposibilul” în posibil.

Pentru că facem ce școala nu face. Pentru a fi in contact permanent cu noi și articolele noastre, dă un like paginii Success Academy de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Program

  • Luni9.00 - 18.00
  • Marți9.00 - 18.00
  • Miercuri9.00 - 18.00
  • Joi9.00 - 18.00
  • Vineri9.00 - 18.00
  • Sămbătă9.00 - 18.00
  • Duminică9.00 - 18.00
Traineri

Ovidiu Atanasiu

Consultant Learning Design

Amada Bălțățeanu

Consultant Leadership Training

Mirela Ursu

Consultant English Training