CURSURI: Sâmbătă - Duminică

Luni - Vineri 9.00 - 18.00

Contact: 0746-097-685

 

Cum omoară școlile creativitatea copiilor?

creativitatea copiilor

Sir Ken Robinson pledează pentru un sistem care să stimuleze creativitatea copiilor. Își pune întrebarea și în același timp ne întreabă și pe noi, în ce măsură pot sistemele de educație “să omoare creativitatea”.

Pe scurt, școala ne învață să ne temem de greșeli, ne educă în acest sens, să ne fie frică să greșim și chiar suntem pedepsiți cu note mici dacă greșim.

Nu asociem nicidecum “a greși” cu “a fi creativ”, dar e important să reținem faptul că dacă nu suntem pregătiți să greșim, nu vom avea cum să fim creativi niciodată, ne vom pierde această capacitate foarte rapid.

Teama îngheață orice acțiune, iar creativitatea copiilor rămâne doar un concept abstract.

Mai multe prezentări Sir Ken Robinson – aici.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Te invităm pe www.SuccessAcademy.ro pentru a găsi detalii despre programele noastre de dezvoltare personală și leadership create special pentru copii și adolescenți.

Formăm noi grupe Success Academy. Te poți înscrie acum la un DEMO gratuit împreună cu copilul tău. Vino să vezi cum lucrăm și cum transformăm ”imposibilul” în posibil.

Pentru că facem ce școala nu face. Pentru a fi in contact permanent cu noi și articolele noastre, dă un like paginii Success Academy de pe Facebook.

prezentare companie scoala leadership antreprenoriat dezvoltare personala adolescenti